petak, 9. svibnja 2014.

Naputci, planovi i rezolucije braći masonima (1961.g.)
1. Drugi vatikanski koncil je prilika, velika prilika koju smo iščekivali za trijumf naših ideja, jer masoni već djeluju na svim razinama crkvene hijerarhije.

2. Ostaje još papinstvo, ali zadat ćemo mu smrtonosan udarac, bez mnogo buke i pod obličjem blagih ovčica, nastavljajući marljivo preoblikovati kršćanstvo da izražava papu naših snova. Kada obratimo na naše teorije crkvenu hijerarhiju i veliko mnoštvo vjernika, a da oni to i ne zamijete, sve će ići naprijed samo po sebi.

3. U takvoj neželjenoj situaciji, naša se uloga sastoji u unošenju podjela, potičući rasprave po mogućnosti o drugorazrednim pitanjima, s ciljem da pozornost skrenemo s bitnih stvari koje želimo uništiti.
Primjerice, lijevi će tabor na naš poticaj, boriti za ukidanje latinskoga u liturgiji; a desni će, opet na naš poticaj, to braniti. (Kao netko umjesto da brani neko blago, dopušta da mu ga ukradu, posve sretan da čuva škrinju u kojoj je blago bilo zatvoreno, a koja je sada prazna).

4. Svi će o svemu moći raspravljati.

5. Da bi se stvorila pomutnja, svećenicima ćemo nametnuti uporabu novog i opskurnog jezika.

6. Papa kojeg ćemo nametnuti da bude izabran, posjedovat će u najvišem stupnju umjetnost ambivalentnosti (tamquam vir duplex).
Moderniste neće primjerice prihvaćati riječima, ali u djelima će ih podupirati (ukidajući ponajprije antimodernističku zakletvu).

7. Postavimo svoje ljude u ministarstva odgoja i obrazovanja, u škole, da bi hinili da štite religiju, međutim, s ciljem da je u biti razore iznutra. Bez religije, mladež će odmah postati plijenom nemoralu, a time i posvema u našim rukama.

8. Na primjer, komentirajući rečenicu: "Blago onima koji su žedni i gladni pravednosti", mi ćemo to pripisati onima koji se bore za ,,ljudska prava", a ne za svetost kako je to Crkva činila do današnjeg dana. Prema tome, ustanici i revolucionari, bili nasilni ili ne, jednim će udarcem bez razlike biti proglašeni blaženima ili svetima od samog Krista (i Crkve); koji će ujedno postati prototipom revolucionara.

9. Ubacit ćemo žene svugdje gdje se okupljaju svećenici i redovnici: žene koje pod maskom hinjene čednosti, znaju prikriti vlastitu nastranost. One će morati zaludjeti najprije poglavare, ako ih već ne mogu pridobiti za našu stvar, onda barem ih trebaju kompromitirati na neki način. Na taj ćemo način mnogima začepiti usta i oni će prestati boriti se protiv nas, i prestati braniti tradicionalni katolički nauk.

10. U crkvama, u školskim udžbenicima, praktično svugdje, slike i kipovi Krista i njegove Majke, te svetaca, morat će biti takvi da izazivaju gađenje i podsmijeh. Budite sigurni da će se svećenici i u ovome prikloniti našim uputama.

11. Od velike je važnosti za uspjeh naših planova da psihologija, psihijatrija i psihoanaliza budu prihvaćene kao temeljni predmeti u svjetovnim i redovničkim sjemeništima.

Napomena: Današnji je naraštaj katolika zahvaljujući II. vatikanskom koncilu, koji je pastoralnog a ne dogmatskog karaktera (čiji nas sumnjivi i necrkveni zaključci uopće ničim ne obvezuju - koji se grubo kose sa pravovjerjem svete tradicije i svim prethodnim Koncilima), manje-više odgajan prema masonskom konceptu "Crkve". Taj je koncept posebice zaživio na Zapadu kroz smjernice posljednjeg Koncila. Doduše u svojevrstan katolički okvir ne diraju tako očito kako se revolucionarni koncept ne bi urušio. Potrebna je maska da bi se planovi neprijatelja mogli u potpunosti realizirati. Svakodnevno smo svjedoci grubih kršenja katoličkih dogma, kao i cjelokupnog nauka, te uvođenje još novijeg pastoralnog koncepta, prvenstveno od onih iz vrha hijerarhije Crkve: poput kardinala Kaspera, vijeća osmorice, kao i mnogih ostalih na svim razinama; do same baze, tj. župnih zajednica i obitelji.

Sve je to dio projekta čiji je cilj potpuno uništenje ostataka Crkve koji su još preostali relativno zdravi, i koji se Božjim čudom nisu našli na ozbiljnijem udaru unutarnjih i vanjskih neprijatelja.
Pitanje je vremena kad će i malene oaze katolištva popustiti pod naletom neomodernizma, koji će instalirati još otrovnije ideje u već ionako ozbiljno ugroženu vjeru na našim prostorima.

Preuzvišeni nadbiskup mons. Marcel Lefebvre i Svećeničko bratstvo sv. Pija X. dosljedno je sačuvalo autentičan katolički nauk, vjeru i tradicionalnu latinsku Misu. Mogu nam svakako biti uzorom u budućim vremenima, te duhovna snaga i štit obrane pravovjerja od još sablasnije predstojeće revolucije.

Ritualna dvorana u kojoj masoni održavaju svoje susrete i sotonističke obrede


Okupljanje masonske lože za prigodno fotografiranje


3 komentara:

 1. Straašne stvari, straaašne...
  Teško reći da su izmišljene. Tko ih je izmislio, ako su izmišljene, bio je veliki prorok.
  No opet, "Vrata pakla neće je nadvladati". Crkva je neuništiva. U ovom poniženju ostaje neslomivom. daj Bože da uskoro vidimo trijumf Crkve nad silama tame. Molimo se za sv. Crkvu i svetog oca Franju!

  Kikii

  OdgovoriIzbriši
 2. Crkva je Božja, i kao takva nepobjediva. Baštinica je Božjeg obećanja.
  Njezin hod kroz povijest put je Gospodina Isusa Krista. Obilovala je svetim muškarcima i ženama. I danas je tako! Naša je dužnost moliti se za Crkvu Božju i sv. oca Papu!

  OdgovoriIzbriši
 3. bljack...sve će vam to Bog razoriti,,uzalud trud svirači...

  OdgovoriIzbriši

Napomena: Kako bi se razlikovali sugovornici, koristite ime ili pseudonim koji možete dodati i na kraju komentara.
Mišljenja čitatelja nisu nužno stavovi autora bloga. Iskazi koji su suprotni Tradiciji ili oni komentari koji je namjeravaju izrugivati neće se objavljivati. Komentari koji promiču nekatoličku duhovnost i potenciraju nepriznate objave i ukazanja, a koje su dogmatski dvojbene, neće se prikazivati na blogu Traditio Ecclesiae (http://tradikatolik.blogspot.com/)