nedjelja, 15. lipnja 2014.

Prvi anglikanski homo-biskup se rastavio
Episkopalni "biskup" Gene RobinsonGene Robinson, jedan od najutjecajnijih "kršćanskih" homo-aktivista želi za sebe zadržati episkopalno prvenstvo dekadencije.

Robinson je rođen 1947. godine, podrijetlom iz Lexingtona (Kentucky). Pripada episkopalnoj crkvenoj zajednici koja je američka verzija Anglikanske crkve. Tijekom teološkog studija se oženio, a 1973. je zaređen za episkopalnog pastora. U braku je imao dvoje djece. 1986. se rastavio od svoje supruge.


Robinson uvijek želi biti prvi 


Od 1989. otvoreno je živio s homoseksualcem Markom Andrewsom u vezi i djelovao je kao homo-propagandist u Episkopalnoj crkvi. 2003. godine je Robinson unatoč ili upravo zbog vlastite homoseksualnosti izabran za episkopalnog biskupa u New Hampshireu. Zbog toga konflikta se gotovo raspala Anglikanska svjetska zajednica i odvojile su se mnoge episkopalne zajednice koje su se vratile u jedinstvo Katoličke Crkve.

Sada je prvi episkopalni biskup objavio da su se on i njegov perverzni partner rastavili. Novi primat za šezdesetsedmogodišnjeg Robinsona. U jednom članku za The Daily Beast iznio je homo-apstruzna stajališta: ,,Moja vjera u brak se time neće smanjiti što se rastavljam od nekoga koga sam jedno vrijeme volio. Ljubav može potrajati i kad brak nije trajan."


Pitamo se, jesu li našim modernistima ovakva čudovišta uzori?! Upozorava li se naše vjernike na posljedice ovog slobodnog pada u liberalizam. Želimo li mi da jednog dana dospijemo u ovakvo bezizlazje?! Sve te lijepe riječi o ukidanju celibata, dopuštanju Pričesti rastavljenima, ponovno (civilno) vjenčanima, toleriranje grijeha vodi do bezboštva, stvaraju strukture anticrkve koja se ruga zakonu našega Gospodina Isusa Krista! Neka nas dragi Bog sačuva svega toga!

1 komentar:

  1. Ono što je žalosno, a sve više i realno, i katolički biskupi unutar HBK uskoro će početi nositi ovakve mitre i propovjedati svoju seksualnu orijentaciju.

    OdgovoriIzbriši

Napomena: Kako bi se razlikovali sugovornici, koristite ime ili pseudonim koji možete dodati i na kraju komentara.
Mišljenja čitatelja nisu nužno stavovi autora bloga. Iskazi koji su suprotni Tradiciji ili oni komentari koji je namjeravaju izrugivati neće se objavljivati. Komentari koji promiču nekatoličku duhovnost i potenciraju nepriznate objave i ukazanja, a koje su dogmatski dvojbene, neće se prikazivati na blogu Traditio Ecclesiae (http://tradikatolik.blogspot.com/)