utorak, 22. srpnja 2014.

Ekumenisti

Red patetike, red laži. Glazura sramote. Zatim ponešto glumatanja i prazne riječi o sveopćem spasenju i bratstvu. Onda promocija bijedne heretične knjige, uslijedi pljesak i međusobno dijeljenje nagrada i priznanja. Potom ekumensko i međureligijsko povraćanje s govornice po šarolikom društvancu. Opet pljesak samozadovoljstva. Na kraju oholog izlaganja i šepurenja ulaze konobari sa srebrnim pladnjevima dupkom poslaganim kristalnim čašama s pjenušcem.

Ne, nije to komunistički, liberalni ili neki jadni i prosječni parlament, makar s njima imaju mnogo dodirnih točaka. Radi se o Ekumenistima - tigrovima od papira. Njihova je koegzistencija neprirodan savez. Harmonija kreatura koji se izruguju dragome Bogu hraneći se naivnošću neupućenih i grijesima koncilskih liberala.

Obično se sastaju u katoličkim crkvama rugajući se Bogu svojim heretičnim molitvama. Uskoro iza njihova susreta uslijedi neka prirodna katastrofa, ratni konflikt, ekonomski slom, epidemija bolesti...

Sjećate li se ekumenskih i međureligijskih molitava u Vatikanskim vrtovima? Poslije je uslijedio žestoki rat u Iraku. Izraelski sukob s Palestincima. Sukobi na sve strane. Onda se užare telefonske linije Ekumenista i lažnih mirotvoraca. Pozivi na mir!

Nema mira dok se Ekumenisti i ostali pogani izruguju Trojedinom Bogu u katoličkim crkvama ili na drugome mjestu. Trojedini Bog ne daje svoje slave Ekumenistima, poganima i njihovim demonskim religijama.

Bog je samo jedan. Nema drugih bogova kao što to Ekumenisti i međureligijski šamani vjeruju. Ali zato ima bijede, patnje i smrti koju uzrokuju poganski sastanci i molitve ekumenskih i ostalih revolucionara.

3 komentara:

 1. Ah divno je bilo prije Drugog vatikanskog koncila. Prvi i Drugi svjetski rat, ratovi katoličkih kraljevstava protiv katoličkih kraljevstava, ratovi onih protiv ovih, svatko sa svakim..., kugica koja je odnijela milijune života, kolerica, tifusić, tuberkulozica, šarlahić...

  Duša iz Čistilišta

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Prije II. Vaticanuma nije bilo ekumenista koji su relativističkim naukom zarazili 98% Crkve, te izazvali doktrinarni i svaki drugi kaos, što se pogubno odrazilo na vjeru milijuna katolika. Znamo da su posljedice grijeha Božja kazna; vremenita i vječna. Zanimljivo je da danas katolički narodi više ne postoje. Mnogi se današnji tkz. katolici uopće ne razlikuju od poganskog okruženja. Profil poluanimalnog i protestantiziranog katolika vidljiv je u Crkvenoj hijerarhiji - od baze pa do samog vrha. Svakako ne treba gubiti nadu. Bog je onaj koji će obnoviti Crkvu, a ne neki pastoralni i relativistički sabor koji je odbacio tradicionalni koncept, odnosno prethodnu praksu.

   Izbriši
  2. Nikad na svijetu nije savršeno, a definitivno su gori duhovni ratovi, progonstva i kuge od onih tjelesnih - a upravo se ti prvi šire u Crkvi pod zastavom Drugog vatikanskog.

   Izbriši

Napomena: Kako bi se razlikovali sugovornici, koristite ime ili pseudonim koji možete dodati i na kraju komentara.
Mišljenja čitatelja nisu nužno stavovi autora bloga. Iskazi koji su suprotni Tradiciji ili oni komentari koji je namjeravaju izrugivati neće se objavljivati. Komentari koji promiču nekatoličku duhovnost i potenciraju nepriznate objave i ukazanja, a koje su dogmatski dvojbene, neće se prikazivati na blogu Traditio Ecclesiae (http://tradikatolik.blogspot.com/)