srijeda, 2. srpnja 2014.

Za koga Papa Franjo navija?!Papa Franjo je ljubitelj nogometa i strastveni navijač nogometnog kluba San Lorenzo de Almagro iz Buenos Aieresa, čiju ima i navijačku člansku iskaznicu. Papa Franjo navodno se s jednim pripadnikom Švicarske garde našalio o utakmici između njegove Argentine i Švicarske, koja se u utorak odigrala na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu.

"Bit će to rat", rekao je Papa stražaru u Domu Svete Marte, prenosi francuska agencija I.media, specijalizirana za Vatikan. Iz Vatikana tu vijest za sada nitko nije komentirao. I.media prenosi da su Papinski gardisti pozvali Svetog Oca da gleda utakmicu s njima, ali im je odgovoreno da on "nažalost" nema vremena.

U dva nedavna intervjua odbio je reći za koga navija na Svjetskom prvenstvu, tvrdeći da je neutralan. Sveti Otac voli humor, no u našem narodu i šire postoji izreka da ,,Krv nije voda"!


Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: Kako bi se razlikovali sugovornici, koristite ime ili pseudonim koji možete dodati i na kraju komentara.
Mišljenja čitatelja nisu nužno stavovi autora bloga. Iskazi koji su suprotni Tradiciji ili oni komentari koji je namjeravaju izrugivati neće se objavljivati. Komentari koji promiču nekatoličku duhovnost i potenciraju nepriznate objave i ukazanja, a koje su dogmatski dvojbene, neće se prikazivati na blogu Traditio Ecclesiae (http://tradikatolik.blogspot.com/)