subota, 9. kolovoza 2014.

Svetogrdna oskrvnuća posvećenim hostijama

Na veliku žalost, krađa ili potajno iznošenje posvećenih hostija je praksa koja se sve više javlja u svijetu, redovito s nakanom profaniranja Euharistije. Ukradene se posvećene hostije koriste kako bih ih se oskrvnulo u sotonističkim obredima.

Svakako je poželjno davati zadovoljštinu, iako se kod nas rijetko događaju strahote te vrste. No, uopće ne smijemo zanemariti činjenicu da je svaka posvećena hostija ustvari Tijelo i Krv Kristova, i da smo dužni pružiti svojevrsnu zadovoljštinu; svatko prema svojim mogućnostima, onako kako to traži sveta Crkva.

Donosim jedno kratko svjedočanstvo egzorcista koji je u svojoj praksi susretao opsjednute čije je sudjelovanje u strašnim činima svetogrđa izazvalo najteže oblike razaranja u svim segmentima osobnosti opsjednutih nesretnika.

Nekada se proučavala demonologija čija materija dokazuje prisutnost Zloga i njegovu personifikaciju, te utjecaj koji preko grijeha na ljude ostavlja zastrašujuće posljedice, kojima svakodnevno svjedočimo u našem okruženju i na cijeloj svjetskoj pozornici.

Otac R.S. piše:

"Vidio sam i slušao, po žalosnoj privilegiji, jedan prikaz s dijapozitivima crne mise, prakse koja potiče toliku radoznalost. Okruženje: mračno s puno crnih zastora, na sredini nešto što nalikuje na crkveni oltar, na kojemu je bila ispružena gola mlada djevojka, djevica okrenuta prema gore.

Djevojka je bila došla do oltara bosih nogu na kojima su bila iscrtana dva križa, tako je hodajući gazila križeve. Jedan čovjek iz sotonističke sekte se porezao na ruci. Muškarac koji je služio obred je krv koja je izlazila iz rane skupljao u neku posudu, te njome mazao tijelo djevojke.

Po zemlji, unaokolo oltara, je bilo nekoliko posvećenih hostija, po kojima su prvo gazili, a zatim su svaku hostiju boli vrhom nekog noža. Nakon ovog svetogrđa slijedilo je još jedno koje se ne osuđujem opisati.

Na kraju muškarac koji je služio obred je imao odnos sa djevojkom, oskrvnjujući tako njeno djevičanstvo. Voditelj prikaza na kraju ironično zaključi da danas ozbiljan problem za obred nije pribaviti posvećene hostije, nego svaki puta pronaći djevojku koja je djevica za svaku novu crnu misu."
Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: Kako bi se razlikovali sugovornici, koristite ime ili pseudonim koji možete dodati i na kraju komentara.
Mišljenja čitatelja nisu nužno stavovi autora bloga. Iskazi koji su suprotni Tradiciji ili oni komentari koji je namjeravaju izrugivati neće se objavljivati. Komentari koji promiču nekatoličku duhovnost i potenciraju nepriznate objave i ukazanja, a koje su dogmatski dvojbene, neće se prikazivati na blogu Traditio Ecclesiae (http://tradikatolik.blogspot.com/)