ponedjeljak, 29. rujna 2014.

Oklahoma City: Javna zadovoljština svećenika Bratstva sv. Pija X. zbog crne mise
Istinski katolici u javnosti svjedoče svoju vjeru, pružajući po svetoj Katoličkoj Crkvi svjedočanstvo vjernosti Kristu Isusu kako bi se suprostavili duhu svijeta. Svećenici Bratstva sv. Pija X. su za razliku od modernog klera učinili sve potrebno da u Oklahoma Cityju zaustave održavanje skupa sotonista, koji su na javnom prostoru ispred gradske institucije najavili blasfemično vrijeđanje Gospodina u namjeri održavanja sotonističke crne 'mise'.

Doduše, mjesni je biskup i upućivao molbu gradskim vlastima da spriječe strašni čin pogrde Gospodina, tražeći zabranu okupljanja sotonista na javnom prostoru. U ovakvim situacijama nije dovoljna samo salonska diplomacija, potrebno je konkretnije djelovanje.

Mislim da mjesni biskup treba slijediti svijetli primjer svećenika Svećeničkog Bratstva sv. Pija X. i tradicionalnih katolika, koji su izvršili javnu zadovoljštinu okupljajući se na mjesto blasfemije, u procesiji i molitvi krunice, te obavljajući obred kako je to propisano u slučajevima strašnog oskrvnuća.

Uostalom, pogledajte film koji nam prikazuje sramni skandal u svjetlu nedavnih događaja!


Svećenici FSSPX-a i tradicionalni katolici Bratstva

1 komentar:

Napomena: Kako bi se razlikovali sugovornici, koristite ime ili pseudonim koji možete dodati i na kraju komentara.
Mišljenja čitatelja nisu nužno stavovi autora bloga. Iskazi koji su suprotni Tradiciji ili oni komentari koji je namjeravaju izrugivati neće se objavljivati. Komentari koji promiču nekatoličku duhovnost i potenciraju nepriznate objave i ukazanja, a koje su dogmatski dvojbene, neće se prikazivati na blogu Traditio Ecclesiae (http://tradikatolik.blogspot.com/)