ponedjeljak, 27. listopada 2014.

Argentinska gripa
Kod ovogodišnjeg hodočašća Coetus Internationalis Summorum Pontificum uz kardinala Burkea kao glavnog celebranta pontifikalne svete Mise u subotu u Bazilici sv. Petra bili su predviđeni i kardinali Sarah za jedno predavanje za svećenike i kardinal Pell za celebraciju pontifikalne Mise u petak.

Ni jedan od njih dvojice nije došao - kardinala Pella zamjenio je njegov tajnik koji je umjesto njega celebrirao i pročitao njegovu propovijed jer je on navodno bolestan.

Mnogi sudionici govorili su o ,,Argentinian flu" - ,,Argentinskoj gripi". Ili je obojicu kardinala papa Franjo zadržao ili se boje za svoju budućnost u Vatikanu. Opet dovoljno materijala za svakojake teorije zavjere o papi Franji i njegovom odnosu prema Tradiciji.3 komentara:

 1. Zanimljiva i čudna bolest!

  Kikii

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. I duhovno smrtonosna bolest koju se mora apsolutno iskorijeniti! Možda se u ovom stoljeću pojavi veliki papa Pio XIII. koji će srušiti sve hereze 2V i spasiti vjeru milijuna. Proročanstva govore da će jaki Papa ukloniti sve slabe biskupe i krivovjerce koji su zaposjeli Vatikan i ostatak svijeta.

   Govori se o vremenima velike Obnove u kojima će Duh Sveti srušiti hereze neokonzervativaca, neomodernista i liberala. Za ove i slične skupine razarača i neprijatelja Katoličke Crkve Bog priprema vječnu anatemu i kaznu za njihove opačine!

   Blago onima koji dožive dolazak velikog Pape i radost pobijede nad neprijateljima kojima smo okruženi.

   Izbriši
  2. Kardinal Pell je novom izjavom povukao suptilnu usporedbu pape Franje s njegovim heretičnim prethodnicima i antipapama iz povijesti. Možda su vremena o kojima sam govorio mnogo bliža nego to mislimo?!?

   Crkva Tame ili Lažna Crkva Drugog vatikanskog doživjet će sudbinu potpunog uništenja i velike Božje kazne. Tako je prorečeno od svetih mistika.

   Dakle, svakim smo danom bliži vremenu Božjeg mača nakon svršetka razdoblja lažnog ekumenskog mira, otvorenog pakla hereza i antikatoličkog milosrđa.

   Izbriši

Napomena: Kako bi se razlikovali sugovornici, koristite ime ili pseudonim koji možete dodati i na kraju komentara.
Mišljenja čitatelja nisu nužno stavovi autora bloga. Iskazi koji su suprotni Tradiciji ili oni komentari koji je namjeravaju izrugivati neće se objavljivati. Komentari koji promiču nekatoličku duhovnost i potenciraju nepriznate objave i ukazanja, a koje su dogmatski dvojbene, neće se prikazivati na blogu Traditio Ecclesiae (http://tradikatolik.blogspot.com/)