subota, 4. listopada 2014.

Usrdna molitva svetom Ocu Franji
Sveti Oče Franjo, Oče preljubezni, molim te radi svetih rana Gospodina našega Isusa Krista, pomozi mi da osjetila svoga tijela upravljam prema volji svemogućega Boga, izvrši u meni onu promjenu života, koju si ti započeo.

Izmoli mi od Gospodina Boga pokajanje i pobožnost, vjeru, ufanje, ljubav, strpljivost, čistoću duše i tijela i svet zapt u riječima i djelima, a u svemu tomu pravu ustrajnost, da na svršetku ovoga života zavrijedim doći k tebi, gdje se ti veseliš nagradi za svoje napore i da se uzmognem ondje s tobom veseliti, gdje ne će više biti nikakve žalosti ni boli, nego gdje će uvijek ostati vječna radost, koju neka mi sveti Oče, po tvojem zagovoru udijeli Isus Krist, Sin prečiste Djevice Marije. Amen.

                                                      Iz molitvenika Serafsko cvijeće 
                                                      Dopuštenjem Bačke Duhovne Oblasti u Subotici, od 23.VI.1959.
Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: Kako bi se razlikovali sugovornici, koristite ime ili pseudonim koji možete dodati i na kraju komentara.
Mišljenja čitatelja nisu nužno stavovi autora bloga. Iskazi koji su suprotni Tradiciji ili oni komentari koji je namjeravaju izrugivati neće se objavljivati. Komentari koji promiču nekatoličku duhovnost i potenciraju nepriznate objave i ukazanja, a koje su dogmatski dvojbene, neće se prikazivati na blogu Traditio Ecclesiae (http://tradikatolik.blogspot.com/)