četvrtak, 13. studenoga 2014.

Kakav je ovo čudni znak?
Gurui novog milosrđa: kardinali Walter Kasper i Karl Lehmann 


Broj komentara: 7:

 1. Neki će reć: "Pa mora si nekak nemjestin ruke..."
  Ovo je svevideće oko/piramida - okultni, luciferijanski, masonski znak.
  Slučajno?! Prosudite sami.

  Kleto

  OdgovoriIzbriši
 2. I Merkelica stalno pravi taj znak - što god da znaćio.
  Jadne li države u kojoj i političari i prelati ne podnose kršćanske znakove i simbole - navodno zastarjeli, a prave okultne.
  Sjećam se koliko je Küng puta raspalio po staroj Misi, obredima i paramentima (i Benediktu XVI.), a nije po svom Porscheu i bankovnim raćunima - zašto to ne pokloni siromasina?
  Mogu mislit s kojim oduševljenjem Küng sudjeluje na masonskim obredima - koji su jadni, prozirni i bezvezni kao i cijela družina.

  Kikii

  OdgovoriIzbriši
 3. Nije spontan znak. Treba se dobro potruditi napraviti ga.

  L

  OdgovoriIzbriši
 4. Gledao sam neke intelektualce na televiziji kako gotovo identično drže ruke. Mislio sam da je to zbog toga kako bi se lakše koncentrirali na verbalizaciju svojih misli. No, sve je više neduhovnih ljudi koji zaziru od Katolicizma, a koriste se identičnom gestikulacijom. Možda sve to i nije slučajnost kako bismo isprva pomislili.

  Što se tiče takvih i sličnih intelektualaca njihova se 'evolucija' okrutno s njima našalila! Poricanje vječne stvarnosti i Boga ne isključuje postojanje iste: no izaziva vrlo uspješnu auto-anesteziju gradeći svijet opasnih iluzija s pomoću poganske i antikršćanske simbolike.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Što se tiče deklarisanja kao zagovornika satanske religije Evolucije, koja negira temeljne dogme Kršćanstva (kako god bila ta paklena "nauka" kamuflirana i upakovana), prije svega Istočnog grijeha i Isusovog spasenskog djela otkupljenja nesretne Adamove i Evine djece naš papa (koji je zakonito izabran, jer nemamo informacija ili bar indicija o nasilnom/nezakonitom izboru), bez obzira na brojne, grozne, gnusne, heretične, antikršćanske, arijanski bogohulne ... gadosti koje izgovara ili podržava ili promoviše (aktivno i pasivno) ipak je nešto uspio dokazati: naime kako je u mladosti, prije zaredjivanja bio izbacivač iz bordela, tj. "GORILA" (kako se u slengu nazivaju takvi "intelektualni" djelatnici) svojim izborom za papu dokazao je da od "gorile" može nastati papa, ali to još uvjek nije dokaz da je od majmuna nastao čovjek!
   Vrata paklena su izgleda otvorena ALI .... Christus Vincet, Christus Regnat, Christus, CHRISTUS IMPERAT!

   ps: Kako smo dužni moliti za Crkvu, ta se molitva odnosi i na papu, da mu svemogući Bog, Otac i Sin i Duh Sveti prosvijetli pamet da shvati što radi i da se pokaje i obrati.
   Ipak jedna stvar u cijeloj ovoj drami od njegovog izbora (od "buona sera") je značajna: poslije njega svi će znati na čijoj su strani, nakane svih srdaca će se očitovati! Bog će svoje "malo stado" sačuvati!
   Petar

   Izbriši
  2. To "malo stado" može danas brojati 300 milijuna katolika, dakle svaki četvrti vjernik. Bog je spor na srdžbu ali bogat dobrotom! Problem je što se ostalih 900 milijuna pouzdaje više u svoje snage nego u Božju providnost. Oni su motor krize vjere, i takvi su najzastupljeniji u crkvenoj hijerarhiji.

   Moji sudovi nisu vaši sudovi, reče Gospod. On je broj 1., a ne mi!

   Izbriši
  3. Poštovani g. Hrvatin, kažete "300 milijuna katolika". Daj Bože da ste u pravu. Kako stvari sada izgledaju (u vrijeme kada Kristova Crkva još nije toliko očito progonjena, kada je bio moguć izbor ovakvog lika za papu - i pored njegovog poznatog više nego sablažnjivog životopisa do izbora za papu - što su gospoda kardinali MORALI znati, pored tako bolesno osvetoljubivog progona kard. Burkea (i drugih pojedinaca i pokreta u Crkvi), na očigled cijelog svijeta i uz gromoglasno ćutanje (i radovanje) mnogih u Crkvi "SAMO" zato jer brani Kristov nauk i našu vjeru (do jutros potpisalo manje od 25000 vjernika peticiju podrške, ne toliko zbog straha, koliko zbog indiferentizma, neznanja i nebrige za Crkvu, da ne kažem za Boga) ... bojim se da će "stado" biti mnogo, mnogo manje! Neću vas podučavati, ali samo da podsjetim na Isusove riječi: "A kad opet dodjem hoću li naći vjeru na zemlji?"
   Mene zbog svega toga ne hvata malodušnost ili strah i ne želim da se ovo što govorim tako shvati, nego obratno, želim da ohrabrim one koji su možda u strahu i da podsjetim da je Crkva rasla i obasjala cijeli svijet i pored toga što je 1/12 apostola izdala, prodala Krista, samo 1/12 apostola bila pod križem sa Kristom, a 10/12 (uključujući i prvog papu) se bila razbježala u strahu, pored svega što su gledali i slušali tri godine pored Njega, pored svih čuda i divota kojih su se nauživali pored Sina Božjega, kojega danas opet razapinju (ili čak niječu da je bio razapet) i to neki od samih apostola!
   I danas nam treba sv.Nikola da takvima održi jednu vaspitnu lekciju.
   Možemo se nadati da je danas "samo" 1/12 apostola i vjernika spremna izdati Krista! Vidjet ćemo koliko je spremno ostati pod križem, a koliko će se razbježati kada pravi progoni krenu?
   Na osnovu nepobitne destrukcije svih vrijednosti, koje mogu da održe duše iznad sveopšte, ubrzane entropije, na osnovu moga životnog iskustva i na osnovu nevjerovatne, slijepe, indiferentnosti i straha gotovo isključivo za trbuh mislim da će biti "stado" mnogo manje od 1/4.
   Ali za Kristovog vjernika to nije ni bitno, jer naša snaga dolazi od Onoga bez kojega ne možemo ništa (dobro) učiniti! Ko će protiv nas, ako je Bog za nas?!
   Petar

   Izbriši

Napomena: Kako bi se razlikovali sugovornici, koristite ime ili pseudonim koji možete dodati i na kraju komentara.
Mišljenja čitatelja nisu nužno stavovi autora bloga. Iskazi koji su suprotni Tradiciji ili oni komentari koji je namjeravaju izrugivati neće se objavljivati. Komentari koji promiču nekatoličku duhovnost i potenciraju nepriznate objave i ukazanja, a koje su dogmatski dvojbene, neće se prikazivati na blogu Traditio Ecclesiae (http://tradikatolik.blogspot.com/)