subota, 8. studenoga 2014.

Zahvala i solidarnost za kardinala Raymonda Burkea
(Vatikan) Adresa zahvale smjenjenom kardinalu Raymondu Burkeu se može pronaći na internetu i njemu se proslijediti online.

Papa je Franjo danas u subotu smijenio kardinala Raymonda Burkea s mjesta kardinala pročelnika Vrhovnog sudišta Apostolske signature Katoličke Crkve. Iako je Burke jedan od najmlađih kardinala Katoličke Crkve, Papa ga je maknuo na počasnu službu kardinala patrona Suverenog malteškog vojnog reda.

Tko želi zahvaliti za dosadašnju službu kardinalu Burkeu, može to učiniti na samo za to otvorenoj stranici LifeSiteNews-a. Stranica za pravo na život je stavila na Internet adresu zahvale: Thank Cardinal Burke for his Vatican service: sign the petition, koja se online može potpisati. Adresa zahvale, no istodobno i oblik izricanja solidarnosti s uspravnim borcem za Božju stvar i za Crkvu.

3 komentara:

  1. Thank you, Burke. My first love is mons. Lefebvre, second is bishop Fellay, and you on the third place. I like your red dress and white shoes.

    Kika

    OdgovoriIzbriši
  2. Nedjelja oko podne već oko
    9500 ljudi potpisalo peticiju. Peticija je počela jučer. Pozovimo svi svoje prijatelje i poznate da je potpišu: porukom, mailom i da to dalje proslijede. Sve traje oko jednu minutu.

    OdgovoriIzbriši

Napomena: Kako bi se razlikovali sugovornici, koristite ime ili pseudonim koji možete dodati i na kraju komentara.
Mišljenja čitatelja nisu nužno stavovi autora bloga. Iskazi koji su suprotni Tradiciji ili oni komentari koji je namjeravaju izrugivati neće se objavljivati. Komentari koji promiču nekatoličku duhovnost i potenciraju nepriznate objave i ukazanja, a koje su dogmatski dvojbene, neće se prikazivati na blogu Traditio Ecclesiae (http://tradikatolik.blogspot.com/)