ponedjeljak, 9. veljače 2015.

Franjevci Bezgrešne napuštaju Teramo
SLUŽBENO PRIOPĆENJE 

Ave Maria! 

Priopćujemo da će se 11. veljače zatvoriti Marijanska kuća u Teramu zbog odluke oca Apostolskog komesara Fratara franjevaca Bezgrešne koja je uslijedila poradi smanjenja Fratara i odlaska nekih redovnika. 

Naš je biskup dao pismo za vjernike koje će se pročitati na kraju svetih Misa ove subote uvečer i nedjelje 8. veljače. 

Molimo se kako bi crkva sv. Dominika u Teranu, nadvladavši ovu nezgodnu fazu, i dalje bila središtem duhovnosti i kršćanske formacije za sve. 


Fratri franjevci Bezgrešne iz Terama 
Vjernici se opraštaju: 

Ave Maria! 

Zbogom dragi Franjevci Bezgrešne: vjernici iz Terama Vas nikada neće zaboraviti! In Corde Matris! 

+++

Otkada su Franjevci Bezgrešne (FFI) preuzeli ovu crkvu, bila je prepuna vjernika, a osobito otkada su počeli celebrirati staru Misu. Jasno je da to modernisti i otac laži koji ih inspirira ne mogu trpjeti! O progonu franjevaca Bezgrešne iz Terama poštovani tradicionalni bloger napisao je detaljan post na svome blogu Splendor Domini

Gospodine, primi žrtvu franjevaca i franjevki Bezgrešne kako bi po njoj udijelio milosrđe svojoj svetoj Crkvi i podigao je na spasonosni put svete Tradicije!+++ 


1 komentar:

  1. Zalosno sta se u Crkvi dogadja, nijedan Papa nije progonio Franjevce Bezgrijesne kao ovaj Aktualni, sve kroz prizmu otvaranja Crkve, da se razumijemo nisam protiv Pape (ima moju lojalnost) ali molim te Gospodine posalji nam brzo Pija XIII.

    OdgovoriIzbriši

Napomena: Kako bi se razlikovali sugovornici, koristite ime ili pseudonim koji možete dodati i na kraju komentara.
Mišljenja čitatelja nisu nužno stavovi autora bloga. Iskazi koji su suprotni Tradiciji ili oni komentari koji je namjeravaju izrugivati neće se objavljivati. Komentari koji promiču nekatoličku duhovnost i potenciraju nepriznate objave i ukazanja, a koje su dogmatski dvojbene, neće se prikazivati na blogu Traditio Ecclesiae (http://tradikatolik.blogspot.com/)