subota, 7. veljače 2015.

Poglavar Njemačkog distrikta opominje: ,,Pomutnja do u najviše crkvene krugove"
Poglavar Njemačkog distrikta Svećeničkog bratstva sv. Pija X., pater Firmin Udressy uputio je okružnicu svim prijateljima i vjernicima Bratstva: 

,,S nevjericom i zaprepaštenjem, odnosno s pravom grozotom sada doživljavamo kako se glasuje je li ženidba uistinu nerazrješiva ili treba li u konačnici svatko po svojoj osobnoj volji ići na svetu Pričest. Kardinali svete Crkve javno o tome raspravljaju koju ,,vrijednost" imaju homoseksualne ,,životne zajednice". Biskupi sudjeluju na glasovanju o tome vrijede li još kristalno jasne izjave Svetoga pisma. 

Postalo je bjelodano: pomutnja je našega vremena konačno prodrla do najviših krugova Crkve i dovodi do raskola i samovolje gdje je nekoć vladalo jedinstvo i vjernost. Relativizam se u Rimu poodavno nastanio." 

                                                                                                                                                      Izvor: gloria.tv/pius.info 

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: Kako bi se razlikovali sugovornici, koristite ime ili pseudonim koji možete dodati i na kraju komentara.
Mišljenja čitatelja nisu nužno stavovi autora bloga. Iskazi koji su suprotni Tradiciji ili oni komentari koji je namjeravaju izrugivati neće se objavljivati. Komentari koji promiču nekatoličku duhovnost i potenciraju nepriznate objave i ukazanja, a koje su dogmatski dvojbene, neće se prikazivati na blogu Traditio Ecclesiae (http://tradikatolik.blogspot.com/)