subota, 14. veljače 2015.

Svećenici koji proširuju hereze
,,U katoličkim se časopisima tiskaju i pišu ih svećenici, zablude, istinske zablude protiv Gospe i najsvetijih stvari crkvenih tradicija. Govori se o posuvremenju i prilagođavanju vremenu, ali u biti postoji samo prilagođavanje svijetu i sotonskom duhu. Ne surađujte u uništenju onoga što vaš red čini jednim od najljepših u Crkvi. Ostanite potporanj Crkve u ovim tako pogibeljnim vremenima. Potrebne su riječi koje je Pijo XII. rekao isusovcima: 'Ili ostanite oni koji jeste, u utemeljiteljevu duhu, ili je bolje da vas više ne bude'. Riječi vrlo aktualne za sve crkvene redove." 


[Citat uzet iz: ,,Fui chiamato Dolindo, che significa dolore..." ; don Dolindo Ruotolo, Apostolato Stampa] 

2 komentara:

 1. U tako malo riječi toliko puno istine.
  Žalosno je da netko ide u samostan ili bogosloviju, praćen molitvama majke, bake, oca, rođaka...a onda ga modernisti zatruju i taj uništava svetu Crkvu.
  Modernisti su najjadniji ljudi na svijetu. Kada umiru, jadni su i napušteni u duhovnom smislu kao oni sidaši(ne kažem svi sidaši) koji su zbog prijezira Božjih zapovijedi, neuredna života ili prostituiranja i drogiranja tako skončali.

  Kikii

  OdgovoriIzbriši
 2. Ispunjuju se Gospine poruke dane don Gobiju (Marijanski svecenicki pokret). Svima je dano,ali ne zele nista cuti, krenuvsi od vrha crkve pa do laika

  OdgovoriIzbriši

Napomena: Kako bi se razlikovali sugovornici, koristite ime ili pseudonim koji možete dodati i na kraju komentara.
Mišljenja čitatelja nisu nužno stavovi autora bloga. Iskazi koji su suprotni Tradiciji ili oni komentari koji je namjeravaju izrugivati neće se objavljivati. Komentari koji promiču nekatoličku duhovnost i potenciraju nepriznate objave i ukazanja, a koje su dogmatski dvojbene, neće se prikazivati na blogu Traditio Ecclesiae (http://tradikatolik.blogspot.com/)