srijeda, 18. ožujka 2015.

Gnjusnost modernizma
Modernizam je: 

,,jedna duhovna degeneracija koja seže dublje od svega što je Crkva u svojoj povijesti iskusila, zloćudna bolest-rak, u kojoj se stanice vrlo brzo umnažaju kako bi uništile što je još zdravo u mističnom Tijelu. To je pokušaj pretvoriti Božje kraljevstvo u kraljevstvo čovjeka, Crkvu koja je posvećena klanjanju Bogu zamijeniti Crkvom koja služi kultu humanosti. To je najstrašnija i najgnjusnija od svih hereza." (Marcel de Corte) 

                                                                                                                                                        Izvor: Blog Christus Rex 

2 komentara:

 1. Ova dvojica na fotografiji izgledaju prilicno normalno, ali zbog onoga sto pokusavaju kuku njima dovijeka; ta oni svojom sodomitskom ideologijom (religijom, koja je totalna, paklena, djavolja inverzija Kristove vjere) pljuju po prvoj Bozjoj zapovjedi zivota: "plodite se i mnozite"!!!
  Trebalo bi im obezbijediti jedan izolirani otok (sa svim mogucim pogodnostima za zivot) da sa jos 100 slicnih sebi sodomita zive izolirani, jedno 30 godina. Sto bi se naslo na tom otoku nakon tih 30 godina? Ako bi koji od sodomita jos uvjek i bio ziv, bio bi okruzen samo smrcu i smradom! A ako bi jedan isti takav izolirani otok naselili sa 50 parova normalnih muzeva i zena na tom otoku bi nakon 30 godina zivjelo barem 200 ljudi svih uzrasta, sve bi frcalo zivotom i radoscu i Bog bi bio slavljen do neba!

  Zar je uciteljstvu Crkve (nije samo Bergoglio u igri) toliko tesko zamisliti ovakav eksperiment i na osnovu jedino mogucih desavanja odstraniti ovu paklenu sablazan sodomofilije, koja kao guba osvaja svijet i Crkvu (u skladu sa ideologijom V2 o “aggiornamentu”) i da, za pocetak, odmah odstrane ova dva lika sa fotografije iz Crkve, jer njima nije mjesto u Kristovoj Crkvi pa neka osnuju svoju sodomitsku crkvu da vidimo koliko ce idolopoklonika imati. Jasno je da su ova dvojica, i njima slicni, odavna ubaceni u Crkvu da je iznutra unistavaju kada im to bude naredjeno! Po ovoj dvojici i njihovom mentoru strasna kuga prijeti Crkvi! Ali “ni vrata paklena…”.

  PS

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. PS, dragi brate u Kristu,

   Slazem se sa idejom eksperimenta (koji je sam po sebi svakome razumljiv, nepobitan i unaprijed dokazan), medjutim ja bih predlozio drugi vremenski okvir. Dakle u skladu sa “prorocanstvom” doticnog druga-kardinala Marxa, koji je nedavno izjavio da ce crkva (jer to ne bi mogla biti Crkva) za 100 godina imati novo – sodomofilsko lice onda treba vidjeti sto bi bilo na ta dva otoka za 100 godina?
   Na prvom otoku gdje bi okupani “novim milosrdjem” bili drugovi-kardinali Kasper i Marx sa jos 100 sodomita ostala bi samo prasina od njihovih kostiju (ni smrada vise ne bi bilo), a na drugom otoku, okupani Bozjim milosrdjem, generacije potomaka prvih 50 parova bi odavna podigli divnu crkvu u kojoj bi Svetohraniste bilo na glavnom oltaru, a Papa, pravi duhovni nasljednik sv. Petra, bi dolazio da zaredi svecenika kada bi to bilo potrebno i “…sve bi frcalo zivotom i radoscu i Bog bi bio slavljen do neba!”

   Naravno da ovakav eksperiment drugovi-kardinali ne priznaju (niti o njemu hoce da razmisljaju), jer za njihov rat protiv Bozjeg milosrdja topovsko meso su tudja djeca koja sodomitima misle da poklanjaju (kroz “usvajanje”), a tu djecu ce da kradu, otimaju ili da ih proizvode u epruvetama i laboratorijima i to u GMO obliku, kada to budu sposobni njihovi “naucnici”.

   Nego, onih 100 godina koje je Djavo trazio da bi postigao svoj djavolji, pakleni naum uskoro istice, tako da ce “vrata paklena” biti zapecacena i nece biti nasledovatelja drugova-kardinala da vide plodove svoga “novog milosrdja”, jer ni “novog milosrdja” biti nece!

   Katolik

   Izbriši

Napomena: Kako bi se razlikovali sugovornici, koristite ime ili pseudonim koji možete dodati i na kraju komentara.
Mišljenja čitatelja nisu nužno stavovi autora bloga. Iskazi koji su suprotni Tradiciji ili oni komentari koji je namjeravaju izrugivati neće se objavljivati. Komentari koji promiču nekatoličku duhovnost i potenciraju nepriznate objave i ukazanja, a koje su dogmatski dvojbene, neće se prikazivati na blogu Traditio Ecclesiae (http://tradikatolik.blogspot.com/)