srijeda, 13. svibnja 2015.

Djelo zadovoljštine Bezgrješnom Srcu Marijinu
Presveta Djevice i preljubazna Majko Isusova i Majko naša! 
Puni djetinje ljubavi i sućuti dolazimo k tebi sa željom da te svojom ljubavlju i zahvalnošću utješimo i zadovoljimo ti za sve uvrede, kojima zaslijepljeni grješnici probadaju Majčinsko Srce tvoje.
Oprosti svim bijednim ljudima, a i nama koji smo također toliko puta vrijeđali tebe i Božansko Srce tvoga Sina.

Primi našu zahvalnost, našu vjeru, naše pouzdanje i našu ljubav za sve one, koji su ti nezahvalni, koji su nevjerni, koji se ne uzdaju u te i ne ljube te.
Da zadovoljimo za te uvrede i nezahvalnosti, rado primamo iz Božje ruke sve životne poteškoće i žrtve i sve to prikazujemo tvom Bezgrješnom Srcu za obraćenje grješnika.

Otvori nam probodeno Srce svoje, da u njemu nađemo utočište i spas. Učini, da ne vrijeđamo više dragoga Boga, koji je već previše uvrijeđen.
Daj da po zaslugama tvoga Srca, ostanemo uvijek vjerni tvojemu Božanskom Sinu i da nasljedujemo tvoje Bezgrješno Srce u čistoći, u poniznosti, u dobroti, u ljubavi prema Bogu i bližnjemu.
Bezgrješno Srce Marijino, budi nam utočište sada i na času smrti naše. Amen. 

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: Kako bi se razlikovali sugovornici, koristite ime ili pseudonim koji možete dodati i na kraju komentara.
Mišljenja čitatelja nisu nužno stavovi autora bloga. Iskazi koji su suprotni Tradiciji ili oni komentari koji je namjeravaju izrugivati neće se objavljivati. Komentari koji promiču nekatoličku duhovnost i potenciraju nepriznate objave i ukazanja, a koje su dogmatski dvojbene, neće se prikazivati na blogu Traditio Ecclesiae (http://tradikatolik.blogspot.com/)