nedjelja, 31. svibnja 2015.

Njemačka katolička mladež protiv biskupa Ostera
Dekanatska uprava ,,Saveza njemačke katoličke mladeži" (BDKJ) u Ludwigsburgu u biskupiji Rottenburg-Stuttgart u jednoj se peticiji suprostavlja biskupu Stefanu Osteru iz Passaua. 

Naslov peticije glasi: ,,Protiv homofobije i neprihvaćanja homoseksualnosti u Katoličkoj Crkvi". Cilj je - doslovno prenosimo - ,,mišljenje Katoličke Crkve izmijeniti iznutra"

Odgovorne osobe peticije - koja je usmjerena protiv biskupa jedne druge biskupije - je Tobias Friedrich. On radi u Katoličkoj Crkvi i osobito se angažira na facebooku protiv ,,homofobije". 

Možemo očekivati da će slične akcije i kod nas uskoro provoditi jer treba ,,mišljenje Katoličke Crkve izmijeniti iznutra". Modernisti to već otvoreno priznaju i ne dopuštaju da ih Crkva isključi iz svojih redova kao reformatore, nego žele ostati do kraja i kao termiti izrovati stablo iznutra dok se samo ne uruši. Valjda je sada jasno da imaju plan, da su uvezani i da ne žele dobro Crkvi. Ne dopustimo da nas takvi plaše svojim totalitarnim metodama. Ovo je vrijeme hrabrosti i velikih žrtava. U pitanju je najveće blago koje imamo: naša katolička vjera. 

Nisu posrijedi sitnice: riječ je o generalnom napadu na katolički nauk i nametanju sotoninih zakona. Tko god otvori usta i izusti nešto što novoj ideologiji ne odgovara, pa makar i ne bio posebno tradicionalan, njega se odmah pokuša poniziti, ocrniti ili uništiti. 

Ne dopustimo ni da nas ucjenjuju i straše s pričama o shizmi te navodnim prijetnjama ekskomunikacije, suspenzije... - sada su pokazali svoje pravo lice. 

Ne dopustimo ni njihovoj produženoj ruci - neokonzervativcima - da nas straše i ucjenjuju. Ovaj pontifikat jasno pokazuje da je put Tradicije put očuvanja katoličke vjere. 

Budimo hrabri i ponosni na svoju ljubav prema Tradiciji, staroj Misi i nadbiskupu Lefebvreu! 

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: Kako bi se razlikovali sugovornici, koristite ime ili pseudonim koji možete dodati i na kraju komentara.
Mišljenja čitatelja nisu nužno stavovi autora bloga. Iskazi koji su suprotni Tradiciji ili oni komentari koji je namjeravaju izrugivati neće se objavljivati. Komentari koji promiču nekatoličku duhovnost i potenciraju nepriznate objave i ukazanja, a koje su dogmatski dvojbene, neće se prikazivati na blogu Traditio Ecclesiae (http://tradikatolik.blogspot.com/)