nedjelja, 3. svibnja 2015.

Portugalski biskup: Papa je obećao sudjelovati na stotoj obljetnici Gospinih ukazanja


,,NAPOSLJETKU ĆE MOJE BEZGRJEŠNO SRCE POBIJEDITI"

Vatikanski grad (kath.net/KAP) Papa Franjo će 2017. godine posjetiti marijansko svetište Fatimu. To izvješćuje Radio Vatikan u nedjelji pozivajući se na mjesnog biskupa Antonija Marta. Papa mu je potvrdio da želi sudjelovati na proslavi stote obljetnice Gospinih ukazanja u Fatimi, rekao je biskup. Papa Franjo mu je također dopustio da sada već najavi posjet. 

Kratko nakon izbora u ožujku 2013. Franjo je svoj pontifikat stavio pod zaštitu Gospe Fatimske. 

U Fatimi, 130 kilometara sjeverno od Lisabona, ukazala se 1917. Majka Božja sveukupno šest puta troje mladih pastira, prvi put 13. svibnja. Svake godine stotine tisuća ljudi hodočaste u Fatimu. Benedikt XVI. je 2010. bio trećim papom koji je posjetio ovo marijansko svetište. Pavao VI. je 1967. došao u Fatimu, Ivan Pavao II. je išao onamo 1982., 1991. i 2000. godine.
2 komentara:

 1. Pitam se hoće li papa Franjo ili neki drugi papa (?) 2017. u Fatimi Rusiju posvetiti Bezgrješnom Srcu Marijinu?!
  Mislim da je masonerija spremna i ubiti papu koji bi to želio učiniti - to bi bio njihov kraj. Sljedeći bi papa vrlo vjerojatno mogao biti mučenik.

  Kikii

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Dragi Kikii, ako Bog da i biti ce i tako dati "zivot svoj za svoju bracu", i ima li vece slave za toga miljenika Bozjega koji bi na to bio spreman?!
   Za mene bi najveca sreca bila svjedociti za Boga i dati zivot svoj za spas svoje djece!

   Katolik

   Izbriši

Napomena: Kako bi se razlikovali sugovornici, koristite ime ili pseudonim koji možete dodati i na kraju komentara.
Mišljenja čitatelja nisu nužno stavovi autora bloga. Iskazi koji su suprotni Tradiciji ili oni komentari koji je namjeravaju izrugivati neće se objavljivati. Komentari koji promiču nekatoličku duhovnost i potenciraju nepriznate objave i ukazanja, a koje su dogmatski dvojbene, neće se prikazivati na blogu Traditio Ecclesiae (http://tradikatolik.blogspot.com/)