nedjelja, 3. svibnja 2015.

Sandro Magister: Homo-lobi u Vatikanu sve jači
Još je jedanput poznati vatikanist Sandro Magister dodirnuo bolnu točku koja je u međuvremenu postala javnom tajnom. Postojanje snažnog, militantnog homo lobija u Crkvi, a osobito u Vatikanu. Lobi koji u ovome pontifikatu jača iznenađujućom brzinom. 

Unatoč nevjerojatnim događajima tijekom Izvanredne biskupske sinode o obitelji s izvješćem relatio post disceptationem koja homoseksualnosti pripisuje čak transcendentne ,,kvalitete", ovaj lobi nije još posve skinuo svoju krabulju. On to čini polagano. 

Izvor: katholisches.info 

Broj komentara: 6:

 1. Ljudi Bozji sve je jasno i prejasno: "rimski biskup" je sef te mafije! Ta Bergoglio se i ne trudi previse to prikriti to je "in". Istina malo se prikriva zamaskiran tkz. "novim milosrdjem", ali cinjenica da prima sa posebnim pocastima "delegaciju vidjenijih sodomita Amerike" ili da JAVNO LJUBI RUKU tkz. sveceniku "predsjedniku italijanske sodomitske udruge" ili da jos nije maknuo Kaspera i company itd., itd. (gadi mi se vise nabrajati).
  Cak je svog prijatelja, rabina, sodomitskog zastitnika, odlikovao katolickim odlicjem!

  U cudu se pitam: sto (ili tko) se nalazi u tom covjeku, Bergogliu??? Je li on ikada cuo za Sodomu i Gomoru, je li ikada procitao sto sv. Pavao pise za "muzeloznike" i sto njih ceka takve nakazne, ako se ne ociste od toga zla ILI i on misli kao mnogi "moderni" "teolozi" da je Biblija jedna velika bajka i da je "pakao prazan".

  Kada bi bilo moguce da napisemo jednu peticiju i da zamolimo patra Gabriela Amortha da posjeti Bergoglia bilo bi dobro i mozda bismo uspjeli spasiti i njega i mnoge koje ovaj "rimski biskup" sablaznjava i navodi u vjecnu pogibelj na njegovu veliku nesrecu.

  Katolik

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Molim Vas, nemojte tako u srdžbi pisati o Svetom Ocu Papi - premda svi vidimo ove skandale koji se događaju i svaki nas put oblije hladan znoj. Radije se molimo i čuvajmo Tradiciju i podržimo Svećeničko bratstvo sv.Pija X. Papa, i da želi, ne može uništiti Crkvu. Može joj nanijeti strašne udarce, mogu i vrata paklena imati parcijalne pobjede, no "Non praevalebunt!". Duh Sveti ne spava - pokazat će on svoju svemoć, možda prije nego što mislimo.

   Kikii

   PS. Od Amortha me začudi kako lijepo govori o Ivanu Pavlu II. Zar mu ne smeta ono strašno poniženje Crkve u Asizu i Asiz I, II i III, molitva s animistima u šumama Togoa, posjeti B'nai B'rita, primanje Tilak znaka u Indiji, susret s vračarima i šamanima u Meksiku, posjeti sinagogama, džamijama, cjelov Kurana itd.itd. Nije sve počelo s papom Franjom.

   Izbriši
  2. Dragi Kikii, dobro, istina je, nije sve pocelo s Franjom (za mene - ne "Svetim"), ali Vas poziv na, da tako kazem, uzdrzanost, ili sto god, apsolutno nema smisla, ako Vi iznesete sve te teske (i nazalost cinjenicne, istinite) optuzbe na racun IP2, a mene (prihvatam i prijateljski i bratski) opominjete (da ne kazem optuzujete) za srditost.

   Naravno, u potpunosti se slazem sa: da Franjo "... i da želi, ne može uništiti Crkvu. Može joj nanijeti strašne udarce, mogu i vrata paklena imati parcijalne pobjede, no "Non praevalebunt!". Duh Sveti ne spava - pokazat će on svoju svemoć, možda prije nego što mislimo.", ali ne mogu cutati na sve ovo zlo koje taj nesretnik radi protiv Boga, Crkve i naroda Bozjeg i smatram svojom obavezujem da se ocitujem, koliko god to bilo nesavrseno, prezestoko, ali "bljutav" ili "mlak" ne mogu stajati!

   Budite oprezni dragi Kikii da opominjuci drugog ne ispadnete veliki licemjer, jer grijeh se grijehom ne moze izbiti. Na teske sablazni IP2 treba podsjecati, ali one su sada mnogo manje vazne, jer imamo za "rimskog biskupa" nesretnika koji ponavlja sve greske i grijehe svih losih papa iz povijesti (ukljucujuci i IP2) umnozeno na kvadrat. Ono zlo sto se desavalo u Manili mnogo (nemjerljivo i neuporedivo) prevazilazi sve zlo sto se desavalo do Franje, TA PRED NJIM SE GAZILO TIJELO KRISTOVO!!! Moze li biti vecega zla pod kapom nebeskom dragi Kikii????

   Katolik

   Izbriši
  3. Iste su se stvari događale i prije, nažalost. Sve je to redovita pojava otkada je uveden novi obred. Postoje dva tipa onih koji kritiziraju današnje stanje: jedni su oni koji vide zlo, ne zadržavaju se na tome, zdušno podržavaju povratak stare Mise i podržavaju FSSPX.
   Drugi zlorabe situaciju samo da napadaju: poglavito Papu. Demon šizme ih vrlo brzo obori.
   Pripazite u koji ćete se tabor priključiti. Naš jezik nas itekako može odvesti u propast.
   Tipičan primjer su poklonici prevarantice i lažne proročice Marije od Milosrđa.
   Neka im Bog pomogne i vrati ih u Crkvu Kristovu.

   Kikii

   Izbriši
  4. Neka ti je Bog upomoc teoreticaru.

   Izbriši
 2. Kikii, ovo je tako demagoski i neinteligentan komentar da sam bas razocaran i ako ovako nastavis necu ti odgovarati, jer imam pametnijeg posla.
  Dakle, priprostim logiciranjem navesti na to da sam ja "poklonik prevarantice i lažne proročice Marije od Milosrđa" i da sam "šizmatik" je zaista pakleno podmuklo i neistinito, JER ISTOVREMENO, ti od mene branis Bergoglia, koji sa svojim sodomitskim lobijem, kroz usta tkz. kardinala Kaspera & comp. otvoreno, na sva zvona, prijeti da ce se odcijepiti od Crkve ako njihova, odvratna, nakazna, sodomitska, nauka ne bude prihvacena, tj. ako Crkva ne postane luciferijanska, jer sto je sodomija nego luciferijanska "ljubav", "novo milosrdna" "ljubav". Bergoglio team prijeti shizmom, shvatas li ti ovo Kikii ili ti trebam to nacrtati?! Ja branim Crkvu od shizmatika i oskrvnitelja Euharistije!

  Katolik


  OdgovoriIzbriši

Napomena: Kako bi se razlikovali sugovornici, koristite ime ili pseudonim koji možete dodati i na kraju komentara.
Mišljenja čitatelja nisu nužno stavovi autora bloga. Iskazi koji su suprotni Tradiciji ili oni komentari koji je namjeravaju izrugivati neće se objavljivati. Komentari koji promiču nekatoličku duhovnost i potenciraju nepriznate objave i ukazanja, a koje su dogmatski dvojbene, neće se prikazivati na blogu Traditio Ecclesiae (http://tradikatolik.blogspot.com/)