srijeda, 24. lipnja 2015.

Lijevi ekstremisti napali Madridsku crkvu uzvikujući: ,,Nema Boga"


U Madridu radikali izvršili prepad na crkvu

(Madrid) U Španjolskoj će se na jesen održati parlamentarni izbori. Politička ljevica napreduje, ali je doduše obilježena jakim previranjima. Uz klasičnu ljevicu koja se sastoji od socijalista i komunista nastala je i lijevo-populistička stranka Podemos dok vladajući demokršćani dobivaju konkurenciju u lijevo-liberalnoj građanskoj stranci Ciudadanos. 

Istodobno s približavanjem izbora množe se napadi na Katoličku Crkvu. Na više zidova po crkvama pojavila se parola ,,Opet 36.". Misli se da ,,opet kao 1936. godine" trebaju gorjeti crkve. U tridesetim godinama prošlog stoljeća španjolska Narodna fronta, koja se sastojala od socijalista, komunista, anarhista i radikalnih liberala, provodila je brutalni progon Crkve. 


,,Egzekucija" Presvetog Srca u Španjolskoj u tridesetim godinama
prošlog stoljeća

Prošle subote nastala je panika kada su lijevi ekstremisti tijekom prijepodneva prodrli u župnu crkvu San Ricardo u Madridu. Uljezi su izvikivali opscene i bogohulne parole kao: ,,Nema Boga"! Prijetili su okupljenim vjernicima koji su došli na nedjeljnu svetu Misu. 

Tek kada je stigla policija, crkva je očišćena od napadača. 

4 komentara:

 1. Mozda se na kraju i ostvari Garabandal po svemu sudeci iako to crkva (Vatikan) ne priznaje, dok Padre Pio izjavljuje zajedno sa Majkom Terezijom koji su najveci svetci 20. stoljeca da Garabandal zaista jest istina.....a opet ta crkva ( Vatikan) priznaje Padra Pia i Majku Tereziju kao svete. Zanimljivo.....

  Molimo Gospodina da trijumfira Bezgrijesno Srce Marijino sto prije...BB

  Sebastian

  OdgovoriIzbriši
 2. Vjerujte u Bibliju a ne u halucinacije. Garabandal je jedna velika laž u kojoj se i padre Pio zapleo.

  "Joey will see the day of the miracle." He is dead!

  "Padre Pio will see the miracle." He is dead.

  "Father Ramon Andreu's two other brothers Marcelino and Alejandro would live to see the Miracle at Garabandal." They are both DEAD.

  "Father Luis body to be found incorrupt after the miracle.” His body has been dug up, it's not incorrupt.

  Marko

  OdgovoriIzbriši
 3. Da je napadnuta dzamija ili kakva "crkva" heritika Bergoglio bi hitro reagirao i smislio neku "molitvu" za mir, kao u Sarajevu, u kojoj ni ime Spasiteljevo spomenuo ne bi.

  ZK

  OdgovoriIzbriši
 4. I naši bi mnogi "drugovi" i danas pucali u Presveto Srce, ali i u svećenike, časne sestre, katolike vjernike. Nedavno mi je jedan mladi gospodin, unuk poznatog komunističkog jurišnika (i ubojice) izjavio kako sve časne i svećenike treba doslovno "pomlatiti".
  Komunizam je u konačnici luciferijanstvo. Prava radnika i siromaha bila su samo paravan za napad na Crkvu Kristovu. Crkva ponovno mora uvesti ekskomunikaciju za sve članove tih protukršćanskih udruženja.
  Duh komunizma zagadio je cijelu političku scenu: socijaldemokrati su teško oboljeli od komunističkih zabluda - naši su uglavnom potomci komunističkih krvnika - a demokršćani su također malo desnija verzija.
  Katolike trenutačno nitko politički ne predstavlja u pravom smislu riječi.

  Kikii

  OdgovoriIzbriši

Napomena: Kako bi se razlikovali sugovornici, koristite ime ili pseudonim koji možete dodati i na kraju komentara.
Mišljenja čitatelja nisu nužno stavovi autora bloga. Iskazi koji su suprotni Tradiciji ili oni komentari koji je namjeravaju izrugivati neće se objavljivati. Komentari koji promiču nekatoličku duhovnost i potenciraju nepriznate objave i ukazanja, a koje su dogmatski dvojbene, neće se prikazivati na blogu Traditio Ecclesiae (http://tradikatolik.blogspot.com/)