subota, 27. lipnja 2015.

Mons. Fellay: ,,Moramo iskoristiti ovu svetu godinu"
Početak priprave  za stogodišnjicu ukazanja Gospe u Fatimi 

Što se tiče nas, draga braćo i sestre u vjeri, moramo iskoristiti ovu Svetu godinu da bismo molili Boga za milosrđe svoga sve intenzivnijeg obraćenja prema svetosti i tražili milosti i oproštenje od Njegovog beskrajnog milosrđa. Pripremat ćemo se za stogodišnjicu ukazanja Gospe u Fatimi vježbajući odanost njezinom Žalosnom i Bezgrešnom Srcu i širiti je svim snagama, kao što je to zahtijevala. Molit ćemo da njezini zahtjevi, osobito posvećenje Rusije, konačno budu ispravno provedeni. Nema suprotnosti između tih misli usmjerenih prema Mariji i godini milosrđa, naprotiv! Nemojmo odvajati ono što Bog želi vidjeti kao ujedinjeno: dva Srca Isusa i Marije, kao šgo je naš Gospodin objasnio sestri Luciji iz Fatime. Svaki distrikt Bratstva će vas obavijestiti o pojedinim činima koji se obavljaju kako bi se iskoristile sve milosti koje će nam Božansko milosrđe udijeliti tijekom ove Svete godine. 

I na taj način ćemo na najbolji mogući način surađivati s milosrdnom Božjom voljom da se spase svi ljudi dobre volje. 

Neka vas Gospodin blagoslovi zbog vaše velikodušnosti ove nedjelje Pedesetnice, i dade vam u izobilju Njegovu milost vjere i ljubavi. 

+ Bernard Fellay 

Duhovska nedjelja, 24. svibnja 2015. 


Izvor: blog Christus Rex 

2 komentara:

 1. Koja je to Sveta Godina.Ona koju je papa Franjo proglasio ili ova o kojoj govori biskup Fellay?Ili je ova o kojoj biskup govori ona koju je Franjo proglasio?

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Jasno da je to Sveta godina koju je papa Franjo proglasio. Ne može mons. Fellay proglasiti svetu godinu. On samo poziva tradicionalne vjernike da iskoriste tu Svetu godinu.

   Kikii

   Izbriši

Napomena: Kako bi se razlikovali sugovornici, koristite ime ili pseudonim koji možete dodati i na kraju komentara.
Mišljenja čitatelja nisu nužno stavovi autora bloga. Iskazi koji su suprotni Tradiciji ili oni komentari koji je namjeravaju izrugivati neće se objavljivati. Komentari koji promiču nekatoličku duhovnost i potenciraju nepriznate objave i ukazanja, a koje su dogmatski dvojbene, neće se prikazivati na blogu Traditio Ecclesiae (http://tradikatolik.blogspot.com/)