ponedjeljak, 13. srpnja 2015.

Slike dovoljno same za sebe govore
Dok Sjedinjene Američke države slave legalizaciju gay ,,brakova", u Rusiji, u raznim gradovima, postavljaju spomenike Obitelji. 

S obzirom na strašne poteškoće ovog našega vremena, obratimo se Presvetoj Djevici, Posrednici svih milosti, u svim potrebama i poteškoćama koje susrećemo mi i cijela Crkva. Ave Maria! 

Izvor: blog Chiesa e postconcilio 

Komentar: Smiješno je da se grješni suživot dviju osoba istog spola uopće naziva brakom. Mlade se ljude na taj način zavarava, uvlači ih se u močvaru grijeha i otpadništva od zakona Božjega i izravno ih se vodi u pakao. Prešućuju se posljedice grješnog suživota i nastrane spolnosti: svaki liječnik zna kako su stravične, osobito u slučaju muškaraca, posljedice prakticiranja tih nastranosti, čak i u ,,najsigurnijim" uvjetima. (Jedina sigurnost su Božje zapovijedi i crkveni moral!) Ne prijeti samo opasnost od AIDS-a i hrpe drugih zaraznih bolesti, što jesu permanentne ugroze za tu vrstu populacije. Treba spomenuti i ugroženost od raka debelog crijeva, stalne proljeve, bolnu inkontinenciju u starosti te prodiranje vlastitih bakterija iz stolice u vlastiti krvotok. O psihičkim posljedicama i rastrojstvu koje izaziva prakticiranje tih nastranosti nije potrebno ni govoriti. Po nekima je taj dio još puno strašniji - to je zbilja smrt na rate! Možda ništa u povijesti nije pokazalo koliko je na korist čovjeka katolički moral, koliko će pokazati jadni život ovih ljudi koji ne slijede Božje zapovijedi i moral koji uči Crkva, nego ih bjelosvjetski luciferijanci ohrabruju na pobunu protiv Boga i njegove Crkve. Molimo se za te jadne ljude da shvate koliko je veličanstven crkveni nauk, koliko je lijepo da je njihovo tijelo hram Duha Svetoga, a ne oruđe u borbi i pobuni protiv Boga Stvoritelja! 

Jedan vjernik 

2 komentara:

 1. A što bi tek bilo u Rusiji da je jedan od papa poslušao Gospu Fatimsku?

  OdgovoriIzbriši
 2. Uvijek se pitam koliko je veliki porast oboljelih od karcinoma uvjetovan također i kontracepcijom i promiskuitetom, odnosno nastranostima.
  O tome se gotovo i ne govori. Katkad se čuju vijesti o ženama koje su teško oboljele ili umiru u teškim mukama, a zarazili su ih vlastiti muževi koji su "veliki frajeri"!
  No spominje se također i ponovno divljanje AIDS-a i širenje osobito među gay-populacijom. Navodno će uskoro 40% svih homoseksualaca u Europi imati AIDS...

  Kikii

  OdgovoriIzbriši

Napomena: Kako bi se razlikovali sugovornici, koristite ime ili pseudonim koji možete dodati i na kraju komentara.
Mišljenja čitatelja nisu nužno stavovi autora bloga. Iskazi koji su suprotni Tradiciji ili oni komentari koji je namjeravaju izrugivati neće se objavljivati. Komentari koji promiču nekatoličku duhovnost i potenciraju nepriznate objave i ukazanja, a koje su dogmatski dvojbene, neće se prikazivati na blogu Traditio Ecclesiae (http://tradikatolik.blogspot.com/)