utorak, 21. srpnja 2015.

Što je još preostalo da moramo vidjeti?!
Vjeruju li možda da će nas lagano priviknuti na otrov, prodajući pod normalno ono što je nečisto? 

Zar je na ovo spala naša hijerarhija?! 

U Argentini kardinal Ravasi sudjeluje na obredu klanjanja poganskom božanstvu Pacha Mama, božici Majci Zemlji: a to je idolatrijski i otpadnički čin.

Evo i videozapisa na youTube koji možete pogledati.
Jedna stvar je dijalog (koliko god dijalog pod svaku cijenu bio zlokoban), a druga je stvar sudjelovanju na obredu... 
Lijepo odgovara ovome obredu koji se održao u veljači ove godine.

Sablazan u Čileu: ,,biskupi" se klanjaju poganskom božanstvu, djelatno sudjelujući u vještičarsko-poganskom obredu u čast boga (demona) Inka Tata Intija, to je kod Inka bio ,,bog" Sunca.

Gdje su budne straže? Svi su pozaspali stražari ili nijemi psi?

Zaboravili smo da:

,,Tko bi prinosio žrtve kojemu kumiru - osim Gospodinu jedinom - neka bude izručen prokletstvu, potpuno uništen." (Izlazak 22, 19)

,,Naprotiv, da pogani vrazima žrtvuju, ne Bogu. A neću da budete zajedničari vražji. Ne možete biti sudionici stola Gospodnjega i stola vražjega." (1 Kor 10, 20-21).
Izvor: blog Chiesa e postconcilio 

Broj komentara: 18:

 1. Ovo je strašno, strašno....
  Zašto Kongregacija za nauk vjere odmah nije reagirala i suspendirala ih ili čak i ekskomunicirala.
  Te su kazne očito pridržane samo za tradicionalne svećenike i vjernike.
  Meni je smiješno koliko se vjernici boje - pa mogu li, pa smiju li se pričestiti na Misi koje služi svećenik Bratstva. Pa je li ovo dopušteno, pa može li ono?!
  Zašto vjernici u ovakvim situacijama ne pitaju mogu li nakon ovog otpadničkog čina primati sakramente od ovih biskupa i jesu li oni ekskomunicirani latae sententiae jer su javno i otvoreno sudjelovali o poganskim obredima?!
  Ovo je neko ludo vrijeme!
  Prvi kršćanski mučenici, molite za nas!
  Svet Ilija, veliki borče za pravu vjeru daj nam snage ustrajati!

  Kikii

  OdgovoriIzbriši
 2. Recite mi gdje su SUDJELOVALI?

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Uistinu je prežalosno kako naši vjernici pod utjecajem tzv.poslušnosti i poniznosti zatvaraju oči pred razlikovanjem duhova i Istinom i ne vide koliko je ovo zlo te još okrivljuju tradicionaliste za neko poimenično prozivanje...
   Zaista Bože, oprosti nam i smiluj nam se... sv.Mihaele, pomozi nam jer pogibelj je prevelika... kao da je nekima zamagljen vid pa molimo i za njih...
   Malena

   Izbriši
  2. Pa zar ne vidiš? Vidiš li gdje bacaju (žrtvuju) lišće koke i ovaj alkohol od istog

   Izbriši
  3. pe jel ne vidiš da prinose neke darove na taj šareni tepih i to klečeći!

   Izbriši
  4. Ne zaboravimo da su prvi kršćanski mučenici trebali "žrtvovati" nekoliko zrnaca tamjana pred carevim likom. Odbijali su to kao idolopoklonstvo i mnogi su ubijeni, prognani i oduzeta im je imovina.
   Ovaj čin je još gori jer se prinosi izravno "bogu" Sunca, a to je demon.
   Da su prinosili liku nekog predsjednika ili cara, današnje bi dobre dušice, zaštitnici sustava u raspadanju rekli da je to legitimna molitva za državne poglavare - premda je i to čisto idolopoklonstvo - i napali nas za preuveličavanje. Ovdje je sve jasno!
   Nije valjda da trebamo objaviti žrtvovanje ljudi kod Inka kad im se čupa srce da bude jasan dokaz?!
   No, ondje gdje pravovjerje nestane, pojave se poganski čini za koje zdrav razum ne vjeruje da se mogu ponovno pojaviti. Zato postoji netko tko ih obnavlja i poučava svoje adepte kako to činiti - sam nečastivi preko masonerije.

   Kikii

   Izbriši
 3. ovo je ipak jezivo!

  OdgovoriIzbriši
 4. Da sveta Ckva Katolicka ima dostojnog, pravovjernog Papu, ovo se zacijelo ne bi dogadjalo!

  U Bibliji lijepo pise sto je sveti Ilija uradio sa ovakvim "svecenicima" koji su se klanjali paganskim idolima. Ali u danasnje vrijeme se ovakvi otpadnici (neki besramno okiceni i komunistickim raspelima) slave, a Bogu odani svecenici i redovnici progone. Ipak, i to su znaci vremena, kuku onome po kome dolazi sablazan.

  PK

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. da, vide se znaci vremena... mučenička krv sjeme novih učenika i blago progonjenima poradi Krista...

   ne bih se složila sa tvrdnjom o papi jer i kad imamo najbolje poglavare zlo se uvuče i to ne ovisi uvijek o poglavarima, a veliko je pitanje zna li papa za ovo? Čini mi se boljim kad bi ga se moglo informirati pa bi barem znali da mu je poznato...

   Izbriši
  2. Isto ovako se govorilo u svoje vrijeme da monstrum Tito nije znao kakvo se zlo desava u drzavi kojom je krvavom zeljeznom toljagom vladao (ukljucujuci i pogrom Htvata nakon 2.SR)!

   PK

   Izbriši
  3. E pa doznat će (ako još ne zna) i učiniti će: NIŠTA (osim što će Ravasija i promaknuti)!

   ZK

   Izbriši
  4. Kojem dobru pridonese brzi zaključci osude? Koliko mi je poznato Isus nas je učio da dobrim svladamo zlo i nije nas navodio na brze zaključke... Sa ovim da možde ne želimo i Kristov nauk mijenjati? malo razmislimo i ako je moguće neka dođe to do pape pa ćemo vidjeti što će i kako će.. Ovako ostajemo na suprotnoj strani Kristova nauka... kao da zlim želimo zlo pobijediti, a to dragi moji ne ide...ne nosi blagoslova.. Dobrim svladajmo zlo, molimo kako nas je On učio..

   Izbriši
  5. Kaže "brzi zaključci osude", a već pune dvije godine trpimo sablazan na sablazan. Od prve dvije njegove riječi (od "buona sera") je sve naopako, a mi još da čekamo. Na što? Da se obrati? Daj Bože da se i to čudo desi, ali se desiti ne može ako narod Božji samo ćuti kao omamljen, izbezumljen modernizmima, ako ne traži spas od "novog milosrdja".

   ZK

   Izbriši
 5. O kada bi Gospodin prekratio ove muke i satrao "grozu pustoši" koja hara Crkvom, dok ogromna većina tkz. vjernih, kao omadjijana, zombirana, zaludjena, demonizirana, plješće ovome zlu koje se zamaskirano "novim sodomitskim milosrdjem" kočoperi po svijetu na "mega misama" na kojima se gazi Presveto Tijelo Kristovo, a o tome ni glasa u Crkvi. Koja tragedija za Crkvu!

  Ali neće Gospodin sve ove gadosti i groze pustoši dovijeka podnositi? Kako napisa PK: "kuku onome po kome dolazi sablazan."
  Vrijeme se ubrzalo. Brzo će Gospodin, samo nam je s vjerom u srcu strpljivo moliti: "Dodji Gospodine Isuse Kriste, Maranatha"!!!

  ZK

  OdgovoriIzbriši
 6. Velika većina ih nosi "Franjine križeve"?!

  OdgovoriIzbriši
 7. ovo se zaista čini kulminacija zla, ali pokušajmo ne gledati u zlo već tražiti Isusa u ovome... Danas nas se kroz evanđelje pita Koga tražite? predlažem da svaki od nas koji smo na forumu uzmemo svetu krunicu u ruke i prikažemo sv.Misu za trijumf srca Isusova i Marijina, širenje pravovjernog nauka... sv.Mihaele budi nam zaštita...
  sv.Pavao je pisao o apostaziji pa čemu se čuditi ako je to vrijeme sad? Molimo i nadajmo se da će Milosrđe skratiti vrijeme svoga dolaska ili barem sve pročistiti..
  Malena

  OdgovoriIzbriši
 8. Ja nemogu vjerovat da je ovo istina!Da su ovo rimokatolički biskupi?Da nije ovo neka neslana i neozbiljna šala?Kako znamo da ovo nije fotomontaža?

  OdgovoriIzbriši
 9. Veza između "pacha mama" i heretične izjave koju je dao u javnosti i ostao živ, a romereports uredno prenio, je sada dodatno pojasnila korijene poganizma, i to ne samo jednog, nego svih mogućih vrsta sumiranom u new age rage-u koji sve pogane okuplja pod jedan krov... Samo im je preostalo postaviti igrače na odgovarajuća mjesta, ne bi li uspjeli čak i Kristovu Crkvu uvući u ovaj svjetski neopoganizam I klase...
  https://plus.google.com/+DonQuijotNL/posts/Yqv84CE8NXo

  OdgovoriIzbriši

Napomena: Kako bi se razlikovali sugovornici, koristite ime ili pseudonim koji možete dodati i na kraju komentara.
Mišljenja čitatelja nisu nužno stavovi autora bloga. Iskazi koji su suprotni Tradiciji ili oni komentari koji je namjeravaju izrugivati neće se objavljivati. Komentari koji promiču nekatoličku duhovnost i potenciraju nepriznate objave i ukazanja, a koje su dogmatski dvojbene, neće se prikazivati na blogu Traditio Ecclesiae (http://tradikatolik.blogspot.com/)