srijeda, 16. rujna 2015.

Fatima venit!
IS u osvajanju Rima, srca kršćanstva, vidi krajnji cilj širenja i afirmacije islama. 
Oko Vatikana sve je više muslimana. Pitanje je samo dana... 
Izvješća tajnih službi upozoravaju: Vatikan je sljedeći cilj napada! 
Dnevno.hr izvješćuje: 

Di Giacomo je također izvijestio o sve češćim grupama muškaraca u orijentalnoj vrećastoj odjeći s bradama koji se fotografiraju pred Bazilikom Sv. Petra, i kako piše, s jedne strane, oni drže svoje smartphone, a s druge strane, oni čine znak pobjede rukama. 'Gesta je to kojoj su potrebna tumačenja, prva misao u svakom slučaju nije ohrabrujuća.' 

Također, Di Giacomo izvještava o sve češćoj uznemirujućoj pojavi u Vatikanu gdje uglavnom bradati muškarci prilaze mještanima i turistima po trgovima oko i na Trgu Svetog Petra s rečenicom: 'Želite li Boga? Prihvatite Allaha!' 

Nadalje izvještava kako muslimanima molitve kreću od 9 ujutro, pa mnogi hodaju s Kuranima i plakatima na kojima promoviraju islam i Allaha. Neki se čak mole u sjeni bazilike, neki po ulicama, parkovima, neki po azilima, a podsjećaju vlasti na nedostatak molitvenih soba koje mogu koristiti. 


Molimo se za Svetog Oca i svetu Crkvu! 

Molimo se da prestane ludilo međureligijskog dijaloga, ekumenizma i koncilskih stranputica i da se hijerarhija vrati katoličkom pravovjerju...prije nego što bude prekasno... 

SANCTE Michael Archangele, defende nos in proelio, contra nequitiam et insidias diaboli esto praesidium. Imperet illi Deus, supplices deprecamur: tuque, Princeps militiae caelestis, Satanam aliosque spiritus malignos, qui ad perditionem animarum pervagantur in mundo, divina virtute, in infernum detrude. Amen. 

1 komentar:

 1. Molimo se da jedan Sveti Otac Rusiju posveti Bezgrješnom Srcu kako je to Blažena Djevica opetovano tražila. Sirota sestra Lucija je napisala brdo pisama Vatikanu i tražila je i tražila, molila i molila...Navodno su je nazivali starom grafomankom.
  Posvetom Rusije Bezgrješnom Srcu situacija u svijetu bi se izmijenila: svi bismo vidjeli čudo poboljšanja. Time bi otpočela Pobjeda Srca Marijina!

  Da, jedan papa će biti ubijen prema Fatimskoj poruci? Koji će to biti - ne znamo.
  Ovaj porast broja muslimana u Rimu i u ulicama oko Vatikana je vrlo zabrinjavajući. Vrlo brzo će se tu dogoditi neugodne stvari.

  Kikii

  OdgovoriIzbriši

Napomena: Kako bi se razlikovali sugovornici, koristite ime ili pseudonim koji možete dodati i na kraju komentara.
Mišljenja čitatelja nisu nužno stavovi autora bloga. Iskazi koji su suprotni Tradiciji ili oni komentari koji je namjeravaju izrugivati neće se objavljivati. Komentari koji promiču nekatoličku duhovnost i potenciraju nepriznate objave i ukazanja, a koje su dogmatski dvojbene, neće se prikazivati na blogu Traditio Ecclesiae (http://tradikatolik.blogspot.com/)