utorak, 1. rujna 2015.

Hillary Clinton branitelje života naziva teroristima


Hillary Clinton neprijateljica prava na život

(Washington) Hillary Clinton nalazi se u defenzivi i optužuje republikance da se u stvarima "ženskog zdravlja" ponašaju kao "terorističke skupine". Da je najsigurnija kandidatica Demokratske stranke za Bijelu kuću zagovornica pobačaja, poznata je stvar. Ali sada je Hillary Clinton otišla toliko daleko da je organizacije za zaštitu života usporedila s terorističkim skupinama i to sve samo da bi oslabila svog političkog protivnika Donalda Trumpa. 

Clintonova je u jednom govoru u Clevlandu u Ohiju optužila one koji se zalažu za život nerođene djece da zastupaju "ekstremističko stajalište" i da "ne žele živjeti u modernom svijetu". 

Izjave Hillary Clinton "diskvalificiraju je za bilo koju državnu službu", bio je republikanski odgovor. Ovi odgovori se drže znakovima nervoze. Videozapisi Centra for Medical Progress koji su snimljeni skrivenom kamerom, izložili su najveću svjetsku organizaciju za pobačaj, Planned Parenthood, moru kritika. Pogođena je i Hillary Clinton koja se kratko prije izbijanja skandala javno deklarirala kao podupirateljica pobačaja i Planned Parenthooda. 

Hillary Clinton "bi se odmah trebala ispričati za svoje huškačke govore" 

Pobačajni lobi već desetljećima podržava demokratske kandidate uplaćujući milijune dolara za izborne kampanje. To je novac koji H. Clinton sebi želi osigurati. 

Republikanska stranka, naprotiv, zahtijeva kraj državnog subvencioniranja organizacija za pobačaj. Samo je Planned Parenthood od početka mandata predsjednika SAD-a, Baracka Obame dobio godišnje 500 milijuna dolara. 

Republikanci o izjavi H. Clinton: "Da Hillary Clinton svoje političke rivale uspoređuje s teroristima, predstavlja dno dna kampanje koja je izmakla kontroli. Trebala bi se odmah ispričati za svoje huškačke govore", izjavio je Republican national Commitee. 


Izvor: katholisches.info 

1 komentar:

  1. A ca cemo sa lipom Kolindom? Ona je pajtos sa ovom visticom!

    OdgovoriIzbriši

Napomena: Kako bi se razlikovali sugovornici, koristite ime ili pseudonim koji možete dodati i na kraju komentara.
Mišljenja čitatelja nisu nužno stavovi autora bloga. Iskazi koji su suprotni Tradiciji ili oni komentari koji je namjeravaju izrugivati neće se objavljivati. Komentari koji promiču nekatoličku duhovnost i potenciraju nepriznate objave i ukazanja, a koje su dogmatski dvojbene, neće se prikazivati na blogu Traditio Ecclesiae (http://tradikatolik.blogspot.com/)