utorak, 29. rujna 2015.

Hoće li Sinoda 2015. ući u povijest kao Sinoda koja je razorila katoličku obitelj
Kako će završiti Sinoda na kojoj su sinodski oci, ili barem oni najutjecajniji, otvoreni modernisti ili prelati poznati po dvojbenim izjavama, a izbačeni prelati kojima je na srcu katolički nauk o obitelji?! 


SINODA 2015. 

IN: Cupich, Marx, Dolan, Schönborn, Forte, Bode, Bonny, Kasper, Koch, Nichols, Martin, Baldisseri, Pontier, Wuerl, Lovey, Brunin, Danneels, Maradiaga, Tagle, Fernandez 

OUT: Burke, Lenga, Schneider, Brandmüller, De Paolis 
,,Konačni okršaj između Gospodina i sotonina kraljevstva bit će o obitelji i braku. Ne bojte se, dodala je, jer svakoga tko radi za svetost braka i obitelji napadat će se i borit će se protiv njega na sve moguće načine jer je ova točka odlučujuća. 

A onda je zaključila: ali Gospa mu je satrla glavu." 

(Iz pisma sestre Lucije dos Santos kardinalu Carlu Caffarri) 


Počnimo moliti se i postiti... 

3 komentara:

 1. Situacija je zbilja krajnje ozbiljna. Možda toga nismo dovoljno ni svjesni. Moramo se uteći Srcu Marijinu i molitvi svete Krunice. Mislim da sada svi osjećaju i predosjećaju da nešto nije u redu i da prijete pogibelji.
  No nije vrijeme za malodušje: Gospa je đavlu satrla glavu i obećala je da će Njezino Srce pobijediti.

  Kikii

  OdgovoriIzbriši
 2. http://feedproxy.google.com/~r/TheEponymousFlower/~3/tVItvH61uzc/pope-names-cardinals-burke-and-caffarra.html

  Koje su ovo igre i igrice...

  Max

  OdgovoriIzbriši
 3. Zanimljivo je koliko nas je Fatima upozoravala. Još zanimljivija je šutnja Međugorja - zašto? Hoće li uskoro doći kakvo upozorenje?
  Lenka

  OdgovoriIzbriši

Napomena: Kako bi se razlikovali sugovornici, koristite ime ili pseudonim koji možete dodati i na kraju komentara.
Mišljenja čitatelja nisu nužno stavovi autora bloga. Iskazi koji su suprotni Tradiciji ili oni komentari koji je namjeravaju izrugivati neće se objavljivati. Komentari koji promiču nekatoličku duhovnost i potenciraju nepriznate objave i ukazanja, a koje su dogmatski dvojbene, neće se prikazivati na blogu Traditio Ecclesiae (http://tradikatolik.blogspot.com/)