srijeda, 30. rujna 2015.

,,Homoseksualci idu u pakao", rekao je predsjednik Biskupske konferencije Gane


Biskup Osei Bonsu s drugim biskupima

(Accra) Biskup Joseph Osei-Bonsu iz Konongo-Mamponga u Gani suprostavio se uvjerenju da homoseksualci (misli se na prkakticiranje homoseksualnosti; napomena prevoditelja) mogu doći u nebo. Predsjednik Biskupske konferencije Gane koji potječe iz starog kraljevskog roda Ašanti, posve je drugog mišljenja. 

Homoseksualnost, rekao je biskup Osei-Bonsu ,,nije naravna". Tvrdnja da se mnogi već rađaju kao homoseksualci za vrhovnog pastira Gane dolazi iz carstva političkog stvaranja legendi. Po njegovu mišljenju to je izmišljeno kako bi se izborila ,,prava za homoseksualce"  i kako bi se opravdala vlastita djela. 

,,Biblija nam jasno kaže u Poslanici Rimljanima, u prvom poglavlju da oni koji prakticiraju homoseksualnost i oni koji politički, vjerski ili na bilo koji drugi način podržavaju homoseksualni brak teško griješe pred Bogom." 

,,Homoseksualci, lezbijke, lašci i pedofili i drugi neće doći u nebo i Biblija to posve jasno kaže. Ne kaže to neki čovjek, ni neki biskup da oni neće doći u nebo, nego Biblija. Samo Sveto pismo kaže da oni neće doći u nebo" rekao je msgr. Osei-Bonsu koji je u ponedjeljak bio gost Morning Starr-urednika Nii Arday Clergga na radiopostaji Radio Starr 103-5 FM u Gani. 

Izvor: katholisches.info 

3 komentara:

 1. Nije otkrio toplu vodu nego je rekao car je gol . A to se danas malo njih usudi reči . Ako kažete da grijeha nemate pravite Boga lašcem i istine nema u vama . Zar bi Bog bez razloga uništio Sodomu u kojoj ne bijaše pravednika osim Lotovih . Navalili su i na anđele koje Bog posla . Rim 1,18-32 ...žene njihove zamijeniše naravno općenje protunaravnim ; jednako muškarci , ostavivši prirodno općenje sa ženom , usplamtješe pohotom jedan za drugim , vršeći - moškarci s muškarcima - sramotne stvari i na sebi primajući pravednu plaću za svoje zablude .... Oni , iako poznaju odredbu Božju prema kojoj vršioci toga zaslužuju smrt , ne samo da to čine već i odobravaju onima koji to čine ." U Otkrivenju na više mjesta kaže da ništa nečisto NIKADA neće uči u Novi Jeruzalem , nijedan koji čini što je odurno i lažno . U ognjeno jezero će biti bačeni kukavice , otpadnici , odurna stvorenja , ubojice , bludnici , vračari ,idolopoklonici , lašci . Zašto? Zato jer na drugom mjestu veli da će Bog stanovati s onima koji uđu u Novi Jeruzalem . A pošto se ovi Bogu gade , nemogu biti u Knjizi Života , ni uči u Grad , ni stanovati s Bogom . To nisu riječi ni ovog biskupa , ni pape , ni mene , nego je to Rijeć Božja , koja se ne da izrugivati ni izmijeniti . Otk 21,11 ,,Neka nepravednik i dalje bude nepravedan ; neka se nečisti i dalje onečišćuje ; neka pravednik i dalje živi pravedno ; neka se sveti i dalje posvećuje ! " Amen . Robelar .

  OdgovoriIzbriši
 2. Nada Crkve je očito na "crnom" kontinentu. Daj nam Bože uskoro papu s ovog kontinenta.
  Luka

  OdgovoriIzbriši
 3. Nije ni čudo što što je Bog "u ono vrijeme" poslao potop, uništio Sodomu i Gomoru ili tražio "herem" (potpuno uništenje) nekih naroda. Može li išta, osim milosrdne kazne Božje, spasiti ovaj današnji naraštaj?

  OdgovoriIzbriši

Napomena: Kako bi se razlikovali sugovornici, koristite ime ili pseudonim koji možete dodati i na kraju komentara.
Mišljenja čitatelja nisu nužno stavovi autora bloga. Iskazi koji su suprotni Tradiciji ili oni komentari koji je namjeravaju izrugivati neće se objavljivati. Komentari koji promiču nekatoličku duhovnost i potenciraju nepriznate objave i ukazanja, a koje su dogmatski dvojbene, neće se prikazivati na blogu Traditio Ecclesiae (http://tradikatolik.blogspot.com/)