nedjelja, 13. rujna 2015.

Slobodni zidari naređuju Europskoj uniji: otvoriti granice za sve više useljavanja
(Bruxelles) O useljavanju je svatko već rekao svoje mišljenje. Razlika je doduše u tome da to neki mogu činiti u velikom stilu u masmedijima, a drugi samo u ograničenom dosegu formalno bezgraničnog interneta. 

Sada su se javili za riječ i slobodni zidari. 28 obedijencija potpisalo je službenu izjavu i rijetko viđenom otvorenošću razjašnjavaju fenomen useljavanja bez ograničenja i bez pravila koji upravo paralizira Europu. Fenomen koji očituje sve veći jaz između elita i naroda. 

Jedinstvo loža od Turske do Portugala, od Italije do Irske i Poljske 

Među potpisnicima nalaze se Veliki orijent Francuske, Velika loža Austrije, Veliki orijent Švicarske, Velika loža Francuske, Veliki orijent Belgije, Velika loža Belgije, Veliki orijent Hrvatske, Veliki orijent Irske, Velika loža Italije, Veliki orijent Luksemburga, Veliki orijent Poljske, Veliki orijent Portugala, Veliki orijent Grčke, Ženska velika loža Turske i još mnoge druge. Oni ne zahtijevaju od europskih vlada samo da prihvate bujicu useljenika, nego da ih u budućnosti sve više prime. Masoni time dokazuju zapanjujuće međusobno suglasje u nakanama - od Turske do Portugala, od Italije do Poljske. Osim toga, očituju faktičku konvergenciju sa službenim strategijama Europske unije i većine članica EU-a. Potpuna jednakost intencija kako službeno u ovoj mjeri između slobodnog zidarstva i političkih dužnosnika i čelnika rijetko ovako očito iskazana. 

Cilj: ,,Podrivanje temeljnih elemenata kao domovina, identitet i narod

Masoni i useljavanje

Pojedinačan slučaj? Čisto sumnjamo. ,,Suglasje ima jedan cilj: podrivanje temeljnih elemenata naše društvene zajednice kao što su domovina, identitet, narod", piše Corrispodenza Romana. 

Izjavu loža objavio je Médias-Presse u Francuskoj. 

Službeni dokument loža obrazložio je zahtjev za useljavanjem bez ograničenja nadvladavanjem ,,nacionalnih egoizama" i davanjem prednosti ,,općim interesima" koji nisu pobliže definirani i koji zahtijevaju ,,inovativnu politiku dobrodošlice". 

Lože ne spominju samo uzvišene namjere, nego izriču i opomenu. Ako vlade ne budu držale otvorenima svoje granice i time ne budu ispunile slobodnozidarski zahtjev, doći će do ,,podjela i konflikata" i do ,,ponovnog oživljavanja nacionalizama" u Europi. 

Zahtjev loža: ,,Useljavanje iznad svega

Braća (i sestre) iz loža ne pozivaju se kod svog zahtjeva na kršćansko-židovsko korijenje Europe, nego na ,,poštovanje ljudskih prava" na kojima, tako kažu slobodni zidari, počiva Europska unija s ,,vrijednostima solidarnosti i bratstva". Temelji Europe sežu za lože samo do Francuske revolucije s njezinom Deklaracijom o ljudskim i građanskim pravima iz 1789. godine koja je prihvaćena 1948. godine u Općoj deklaraciji o ljudskim pravima UN-a. 

Europske slobodnozidarske obedijencije ne kažu kako treba postići kvadraturu kruga, kako se interesi izbjeglica i sve više rastuće bujice useljenika mogu uskladiti s interesima europskih naroda. Slobodnim zidarima je dovoljno javno definirati fiksnu točku kao conditio sine qua non. "Useljavanje iznad svega", piše Corrispodenza Romana. 

Izvor: katholisches.info 

Broj komentara: 9:

 1. Gnosticima i prijateljima demona odgovara useljavanje islama – pa islam je i nastao iz gnoze, antikršćanstva. Islam je tako reći posljednje oružje zloga protiv kršćana i Europe jer su druga dva mača – nacionalsocijalizam i komunizam – već otupjela. Nema se pouzdanja u sami liberalizam kako bi se dovršilo djelo dekristijanizacije i stvaranja poganstva.

  Teo

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Je li istina da je islam nastao 666.godine?

   Ljilja

   Izbriši
  2. Majka Božja nas upravo tome uči u "plavoj knjizi" na str. 461 "U tom povijesnom razdoblju Antikrist se manifestira kroz fenomen Islama, koji neposredno poriče miserij božanskoga Trojstva i božanstvonašega Gospodina Isuusa Krista. Islam, sa svojom vojnom snagom, bijesni posvuda, uništavajući kršćanske zajednice, osvaja Europu, i samo zahvaljujući mom majčinskom i čudotvornom posredovanju, što ga je snažno potaknuo Sveti Otac, ne uspijeva potpuno uništiti kršćanstvo."

   Izbriši
 2. Trenutačno Bruxelles i Berlin vode rat protiv Njemačke i Europe umjesto da nas čuvaju od muslimana. Objavljeni rat, otvoreno kao i prikriveno priznanje želje za islamizacijom, vodi se svim sredstvima koja politici kao i medijima kojima dominiraju lašci stoje na raspolaganju. Sve se to događa pod krinkom brige o „izbjeglicama“, „milosrđa“ itd.
  Islamizacija po europskim, nekada kršćanskim zemljama počinje gotovo pred kućnim vratima. Hijerarhija Katoličke Crkve u Njemačkoj, Austriji, Nizozemskoj, Belgiji…ne štiti vjernike od islama nego još otvoreno podržava islam. Jasno je da je katastrofa pred nama.
  Naši političari su pokazali da su čisti mekušci i bezoblične pojave kojih će se povijest sramiti. Barem smo mi u povijesti imali dovoljno loših iskustava s Turcima i islamom – barem bi nama trebalo biti jasno da su to neprijatelji Križa Kristova i da je to demonski inspirirana religija.

  Teo

  OdgovoriIzbriši
 3. Ne znam šta su čekali tako dugo sa ovim odlukama.. Papa je još prošli tjedan naredio da svaka župa ima primiti bar po jednu obitelj . Situacija na terenu to ne dokazuje . Molim župnike da počnu s provedbom papine odluke .Naš nam je župnik na propovjedi objasnio da izbjeglice bježe k nama jer kod njih nema Isusa .Ustvari hrle k Isusu. Robelar

  OdgovoriIzbriši
 4. Europska komisija već razgovara s masonima http://europa.eu/rapid/press-release_IP-15-5078_hr.htm i ekumenistima http://europa.eu/rapid/press-release_IP-15-5179_en.htm te 1. i 2. listopada 2015. planiraju održati kolokvij s temom „Tolerancija i poštovanje: sprečavanje i suzbijanje antisemitizma i mržnje prema muslimanima u Europi”. Marinus

  OdgovoriIzbriši
 5. Lipo je da pišete o svin temama, a posebno o slobodnom zidarstvu. Neki blogovi, ko eto tradicionalni i intelektualni (TB, SD ili QVC) uopće ne spominju masone ko da ih nema, a oni nikad jači i jurišaju na Crkvu i vode sve iza kulisa. Duje

  OdgovoriIzbriši
 6. Zoka masončina, Ostojić još gori...Panika se stvara kad Hercegovci krenu na godišnji na Jadran, kad isilovci ulaze, pozivaju na mir.
  Orkestrirano djeluju španjolski masoni koji spašavaju trenere, njemački, švedski...

  Rt

  OdgovoriIzbriši
 7. samo neka oni kuhaju i kuju spletke. Ali Pobjednik se zna.

  OdgovoriIzbriši

Napomena: Kako bi se razlikovali sugovornici, koristite ime ili pseudonim koji možete dodati i na kraju komentara.
Mišljenja čitatelja nisu nužno stavovi autora bloga. Iskazi koji su suprotni Tradiciji ili oni komentari koji je namjeravaju izrugivati neće se objavljivati. Komentari koji promiču nekatoličku duhovnost i potenciraju nepriznate objave i ukazanja, a koje su dogmatski dvojbene, neće se prikazivati na blogu Traditio Ecclesiae (http://tradikatolik.blogspot.com/)