utorak, 24. studenoga 2015.

Ljevica želi ,,multikulturalni raj" i ne preže ni od masovnih smaknuća neistomišljenika
Mathias von Gersdorff: Antifa razmišlja o ,,nužnosti terorističkih grupacija" 


Mreža Antifa (Antifašistička akcija - mreža lijevih, lijevo-radikalnih i autonomnih skupina u Njemačkoj) preko Twittera upozorava na jedan susret u Mannheimu. 

Tema: ,,Nužnost za terorističke grupacije unutar ljevice. Dana 8. prosinca 2015. diskusija u Mannheimu"

Posting na Twitteru: 
U trećem postingu koji je ovdje prikazan, nekoliko sati kasnije nego dva prije toga, stavlja se na raspravu je li potrebna ,,RAF 4.0": #RAF 4.0 (Frakcija Crvene armije, militantno-teroristička skupina u Njemačkoj): Što mislite o tome?" Onda je dodana rečenica u kojoj se nastanak takve terorističke skupine pozitivno gleda: ,,Hoće li se konačno nešto pokrenuti?" Jedna skupina koja se tako naziva u više pisama prijetila je masovnim strijeljanjima. 

Prema vijesti u ,,Liknsunten" čini se da lijevi ekstremisti planiraju daljnje napade na Beatrix von Storch (zastupnica u Europskom parlamentu): ,,Ovime želimo nastaviti s antifašističkom ofenzivom." Von Storch je već žrtva tri napada u posljednja dva tjedna i bezbroj anonimnih. 

Prije otprilike tjedan dana izvršen je napad na koordinatoricu ,,Demo für alle", Hedwig Freifran von Beverfoerfe. Pri tome je uništen jedan kombi, a jedna zgrada je izgorjela. 

Izvor: mathias-von-gersdorff.blogspot.com 

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: Kako bi se razlikovali sugovornici, koristite ime ili pseudonim koji možete dodati i na kraju komentara.
Mišljenja čitatelja nisu nužno stavovi autora bloga. Iskazi koji su suprotni Tradiciji ili oni komentari koji je namjeravaju izrugivati neće se objavljivati. Komentari koji promiču nekatoličku duhovnost i potenciraju nepriznate objave i ukazanja, a koje su dogmatski dvojbene, neće se prikazivati na blogu Traditio Ecclesiae (http://tradikatolik.blogspot.com/)