ponedjeljak, 2. studenoga 2015.

Molitva Pija X. za duše čistilišta
O slavna Djevice  Marijo, milostivo pogledaj na duše čistilišta, daleko od Boga i od tebe, koja si im premilostiva Majka. Razriješi njihove sveze i oslobodi ih iz ponora u kojemu uzdišu pune čežnje za nebeskom Domovinom i za sretnim trenutkom svoga konačnog sjedinjena s Bogom, najžarčim ciljem svoga srca. Prije svega molim za duše koje su najzapuštenije. O Majko dobrote, usliši milostivo naše prošnje i udijeli im punu pomoć. O Marijo, vapijemo tebi: sve nas vodi u nebo, k našem Spasitelju Isusu Kristu, tvojemu poklona vrijednom Sinu, koji s Ocem i Duhom Svetim živi i kraljuje u vijeke vjekova. Amen. 

* * * 

Gospođo naša od Presvetog Srca, moli za nas! (Onima, koji pobožno i skrušeno ovako zazovu, podijelio je papa sv. Pijo X., 28. lipnja 1904., oprost od 100 dana toliko puta koliko se zaziv ponovi. Oprost se može namijeniti dušama u čistilištu).  

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: Kako bi se razlikovali sugovornici, koristite ime ili pseudonim koji možete dodati i na kraju komentara.
Mišljenja čitatelja nisu nužno stavovi autora bloga. Iskazi koji su suprotni Tradiciji ili oni komentari koji je namjeravaju izrugivati neće se objavljivati. Komentari koji promiču nekatoličku duhovnost i potenciraju nepriznate objave i ukazanja, a koje su dogmatski dvojbene, neće se prikazivati na blogu Traditio Ecclesiae (http://tradikatolik.blogspot.com/)