subota, 21. studenoga 2015.

Nadbiskupija Köln: blagoslivljaju se homoseksualni parovi
U Kölnskoj nadbiskupiji ima ,,mnogo" župa u kojima se ,,homoseksualci normalno prihvaćaju". To je rekla predsjednica Kölnskog katoličkog vijeća, Hannelore Bartscherer za ,,Katoličku obavijesnu agenciju". Ima župnika ,,koji izlaze u susret homoseksualnim parovima i blagoslivljaju ih". ,,To se još uvijek događa iza zatvorenih vrata"

Kölnsko Katoličko vijeće će sljedeći tjedan zajedno s homoseksualnim udruženjem ,,Kölnsko udruženje lezbijki i homoseksualaca" i ,,Pomoć protiv AIDS-a Köln" organizirati hod po gradu. Šetnja treba slomiti navodnu ,,šutnju između Crkve i homoseksualaca". Postaje su među ostalim referat za brak i obitelj Kölnske nadbiskupije kao i spomenik homoseksualnim žrtvama nacionalsocijalizma. 

Izvor: gloria.tv 

1 komentar:

  1. AIDS postaje prava pošast u Europi. Nikada nije bilo više zaraženih.
    Koliko se skupo plaća grijeh protiv šeste Božje zapovijedi! A kako nam se samo smiju nevjernici i mlaki vjernici kad govorimo o čistoći. Poradi toga grijeha snose se posljedice ne samo na onome svijetu. Pakao za bludnike počinje već ovdje na zemlji.

    Kikii

    OdgovoriIzbriši

Napomena: Kako bi se razlikovali sugovornici, koristite ime ili pseudonim koji možete dodati i na kraju komentara.
Mišljenja čitatelja nisu nužno stavovi autora bloga. Iskazi koji su suprotni Tradiciji ili oni komentari koji je namjeravaju izrugivati neće se objavljivati. Komentari koji promiču nekatoličku duhovnost i potenciraju nepriznate objave i ukazanja, a koje su dogmatski dvojbene, neće se prikazivati na blogu Traditio Ecclesiae (http://tradikatolik.blogspot.com/)