utorak, 3. studenoga 2015.

,,Refugees" iznajmljuju vlastite žene i djecu za bludničenje: Zar takvim ljudima od kruha i ruha nije potrebnije Evanđelje?


U izbjegličkim logorima sve češće dolazi
do uhićenja zbog teških zločina,
no na traženje azila to nema utjecaja

Što se sve događa iza ograda i zidova bezbrojnih izbjegličkih prihvatilišta, ovdašnja civilizacija uopće ne želi vjerovati. O masovnim tučama i bacanju darovane hrane još se i izvješćuje, a o silovanjima koja se događaju skoro svaki dan, već puno manje. Ali sada je već poznato da tražitelji azila svoju vlastitu djecu skupa sa ženama prodaju kao seksualno roblje - deset eura po satu. Tu nitko ne može zažmiriti i prijeći na dnevni red. 

Muškarci prodaju kćeri 

Suradnica Unzensuriert.at susrela je za vikend u blizini Stuttgarta jednu vodeću osobu Njemačkog crvenog križa - muškarac je ispričao da u izbjegličkom logoru muškarci svoje žene i kćeri prodaju po deset eura. Štimung ,,Refugees-Welcome" kulture opasno se drma, ,,u logorima je stanje kao u kupleraju", rekao je upravitelj Crvenog križa koji je također kritizirao da se darovane stvari kradu i prodaju zbilja siromašnim ljudima. Da njegovi stravični doživljaji i opažanja nisu izmišljotine, pokazuje televizijsko izvješće privatnog njemačkog programa SAT 1 koje opisuje slične stvari.

Sindikat policije iznosi oštru kritiku

,,Političari uvijek prikazuju kao da je riječ o gurkanjima kod podjele jela", otvoreno je rekao Rainer Wendt iz njemačkog sindikata policije. Stvari se ne smiju prikazivati bezazlenima i opasnima. ,,Upravo se to događa". Samo je u Baden-Württembergu silovano šest žena. A organizacije koje se bore za ženska prava su navele da se žene i djeca prodaju za deset eura. Čak i kad bi se teški kriminalci osudili, to ne bi imalo utjecaja na dobivanje azila.

Izvor: gloria.tv


Komentar: Čeka li nas možda sličan ili još gori scenarij koji masonska vlast Hrvatima sprema. Naše vlasti, ova ili ona, odavno su izgubile suverenitet. Sada treba ušutkati biskupe i kler - mnogi su ionako već ošamućeni. Drugi vatikanski sabor i zloduh Asiza iza sebe ostavljaju samo spaljenu zemlju. Bože dragi, smiluj se našem narodu!

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: Kako bi se razlikovali sugovornici, koristite ime ili pseudonim koji možete dodati i na kraju komentara.
Mišljenja čitatelja nisu nužno stavovi autora bloga. Iskazi koji su suprotni Tradiciji ili oni komentari koji je namjeravaju izrugivati neće se objavljivati. Komentari koji promiču nekatoličku duhovnost i potenciraju nepriznate objave i ukazanja, a koje su dogmatski dvojbene, neće se prikazivati na blogu Traditio Ecclesiae (http://tradikatolik.blogspot.com/)