četvrtak, 29. rujna 2016.

Apel 80 katoličkih uglednika papi Franji

Franjina revolucija prepuna destrukcije izazvala je protureakciju katoličkih uglednika. Nadam se kako će Apel sa svih strana svijeta uz Providnost Božju imati pozitivnog učinka. 

Gmail poštu koju sam primio stavljam na blog: 


,,Poštovani, 

na blogu On treba kraljevati objavljena je Izjava vjernosti nepromijenjivom katoličkom nauku o braku, obitelji i moralu i Imena potpisnika izjave

Izjavu je objavila udruga Filial Appeal Association. Potpisalo ju je 80 katoličkih uglednika koji su time potvrdili 27 istina o temeljnim ustanovama ljudskog društva. Potpisnici upućuju apel svim katolicima da potpišu ovu izjavu i potaknu papu Franju da kao Poglavar Crkve potvrdi ove izjave. 

Navodim samo pojedina imena potpisnika

- Preuzvišeni biskup Athanasius Schneider, pomoćni biskup Astane, Kazahstan 

- Uzoriti kardinal Carlo Caffarra, utemeljitelj i prvi ravnatelj Papinskoga instituta Ivana Pavla II. za studij braka i obitelji i bolonjski nadbiskup u miru 

- Uzoriti kardinal Raymond Leo Kardinal Burke, kardinal zaštitnik Suverenog vojnog malteškog reda 

- Prof. Roberto de Mattei, profesor suvremene povijesti na Europskom sveučilištu u Rimu 

- Velečasni Fernando Palacios, doktor kanonskog prava 

Imena svih 80 katoličkih uglednika nalaze se u postu Imena potpisnika izjave


Ovim putem proslijeđujem njihov apel i upućujem molbu da podržimo ovu iznimno važnu inicijativu za zaštitu braka, obitelji i morala. Molim Vas da proslijedite ovu poruku vašim prijateljima, poznanicima, osobama koje imate u poštanskom mail sandučiću ili putem facebooka. 

Zahvaljujem!" 

1 komentar:

  1. Bogu hvala na ovoj intervenciji 80 uglednika. Hvala blogu On treba kraljevati za dostupnost informaciji! Vrijeme je sve veće borbe, kontemplacija plus akcija! Hvala i TE!
    Imela

    OdgovoriIzbriši

Napomena: Kako bi se razlikovali sugovornici, koristite ime ili pseudonim koji možete dodati i na kraju komentara.
Mišljenja čitatelja nisu nužno stavovi autora bloga. Iskazi koji su suprotni Tradiciji ili oni komentari koji je namjeravaju izrugivati neće se objavljivati. Komentari koji promiču nekatoličku duhovnost i potenciraju nepriznate objave i ukazanja, a koje su dogmatski dvojbene, neće se prikazivati na blogu Traditio Ecclesiae (http://tradikatolik.blogspot.com/)