petak, 16. rujna 2016.

Intervju: dr. Marian T. Horvat - Naša Gospa od Dobrog Uspjeha
Ukazanja Naše Gospe od Dobrog Uspjeha - Marijani de Jesus Torres, Španjolki i časnoj majci reda Kongregacije Bezgrješnog Začeća Naše Gospe - koja su počela 2. veljače 1594., i nastavila se u njenom samostanu u Quito (Ekvador), malo su poznata mnogim našim katolicima, unatoč zanimljivom članku koji je objavio Christus Rex: tradicionalni i službeni blog Svećeničkog bratstva svetog Pija X.

Maria de Jesus Torres


,,Jer ovo će saznanje postati poznato javnosti tek u 20. stoljeću. Tijekom tog razdoblja Crkvu će napadati užasna horda masonske sekte... Od svršetka 19. stoljeća i kratko nakon sredine 20. stoljeća napast će eruptirati i doći će do potpunog kvarenja [crkvenih] običaja, jer tada će Sotona skoro pa apsolutno zavladati putem masonskih sekti..." Ukazanja Naše Gospe od Dobroga Uspjeha (1594.-1634.) 

Dr. Marian Therese Horvat je tradicionalna katolkinja i poznavateljica spomenutih ukazanja. Dala je intervju jednoj radio postaji u Long Islandu (New York) koji je prenio Voice of Catholic Tradition, a u kojemu je u otprilike 25 minuta pojasnila upozorenja Gospe od Dobrog Uspjeha koja su se, nažalost, ostvarila početkom šezdesetih u 20. stoljeću. Gospođa Horvat je diplomirala novinarstvo te magistrirala i doktorirala srednjovjekovnu povijest na sveučilištu u Kansas City. Prenosim Vam maleni dio njene izjave na radio postaji: ,,Za mene je to [ukazanje Naše Gospe od Dobrog Uspjeha] velika potvrda Fatime u koju sam uvijek imala povjerenja. Za mene sva ukazanja moraju proći test da li ona proturječe Fatimi. Ukoliko je ukazanje suprotno Fatimi, ne obraćam pozornost na takva ukazanja [...] A sve sam pročitala u svezi Naše Gospe od Dobroga Uspjeha i nisam pronašla nijednu stvar koja je u suprotnosti Fatimskoj poruci. Ona potvrđuje i upotpunjava Fatimsku poruku na način da nam pruža uvid o postojanju velike krize unutar Crkve. Ne radi se o nekoj našoj imaginaciji. Moramo se boriti i truditi da dođe do toga Dobroga Uspjeha. Uspjeh u obnovi Svete Crkve."

Ostatak intervjua dr. Horvat:Naša Gospođo od Dobroga Uspjeha, izmoli nam pobjedu nad zlim masonskim sektama koje nanose strašne udarce Katoličkoj Crkvi, povratak svete nevinosti i trijumf svoga Bezgrješnog Srca kroz Božansko Srce Isusovo; čije si bila živo Svetohranište!1 komentar:

  1. Jedna napomena - u hrvatskom se ne govori 'naša Gospa' - to je tipično engleski, njemački, francuski..., nego naprosto 'Gospa'.

    Ivica

    OdgovoriIzbriši

Napomena: Kako bi se razlikovali sugovornici, koristite ime ili pseudonim koji možete dodati i na kraju komentara.
Mišljenja čitatelja nisu nužno stavovi autora bloga. Iskazi koji su suprotni Tradiciji ili oni komentari koji je namjeravaju izrugivati neće se objavljivati. Komentari koji promiču nekatoličku duhovnost i potenciraju nepriznate objave i ukazanja, a koje su dogmatski dvojbene, neće se prikazivati na blogu Traditio Ecclesiae (http://tradikatolik.blogspot.com/)