nedjelja, 11. rujna 2016.

Kontroverzije
Slobodna Dalmacija 
(http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/423815/kontroverzno-bratstvo-siri-se-i-u-hrvatsku-destruktivne-reforme-iz-vatikana-razorit-ce-crkvu-moramo-im-uskratiti-poslusnost) je objavila 10. rujna 2016. članak u formi intervjua sa svećenicima Bratstva sv. Pija X. koji su posjetili Split gdje su služili tradicionalnu liturgiju mjesnim vjernicima. 

Novinarka je razgovarala s tradicionalnim svećenicima: p. Stefanom Freyom i p. Markom Tilošancem. 

Bl. Alojzije Viktore Stepinac i ostali protureformirani sveci Katoličke Crkve, izmolite nam oslobođenje od svih opasnih kontroverzija čije su žrtve mnoge kontroverzne duše na hrvatskim povijesnim prostorima. Kriste Kralju, oslobodi cijelu (Slobodnu) Dalmaciju od njezinih grješnih kontroverzija! 

1 komentar:

  1. Bl. Alojzije Viktore Stepinac i ostali protu-reformirani sveci Katoličke Crkve, izmolite nam oslobođenje od svih opasnih kontroverzija čije su žrtve mnoge kontroverzne duše na hrvatskim povijesnim prostorima. Kriste Kralju, oslobodi cijelu (Slobodnu) Dalmaciju od njezinih grješnih kontroverzija!

    hahahahaha koja molitva!!! hahahahaha

    OdgovoriIzbriši

Napomena: Kako bi se razlikovali sugovornici, koristite ime ili pseudonim koji možete dodati i na kraju komentara.
Mišljenja čitatelja nisu nužno stavovi autora bloga. Iskazi koji su suprotni Tradiciji ili oni komentari koji je namjeravaju izrugivati neće se objavljivati. Komentari koji promiču nekatoličku duhovnost i potenciraju nepriznate objave i ukazanja, a koje su dogmatski dvojbene, neće se prikazivati na blogu Traditio Ecclesiae (http://tradikatolik.blogspot.com/)