utorak, 27. rujna 2016.

Dalmacija, Split - Svečani blagoslov Kapele svetog Jeronima
Svećeničko bratstvo sv. Pija X. 
poziva Vas na 

Kapele sv. Jeronima u Splitu (Zrinsko-frankopanska 58) 
u nedjelju, 2. listopada u 18 h 

Nakon blagoslova služit će se pjevana sv. Misa 
po tradicionalnom rimskom obredu 
s misnim obrascima sv. Jeronima  


Sveti Jeronime, doktore Crkve, zaštiti Kapelu svojim zagovorom kako bi se u njoj po rukama tradicionalnih svećenika plodonosno prinosila Žrtva Sina Božjega na obraćenje, posvećenje i spasenje Dalmacije čiji je lav ozlijeđen trnom grijeha, te se ponovno izliječi Božjom Snagom i čuva Svetu Stolicu po primjeru svih svetih dalmatinskih biskupa, mučenika, ispovjedalaca i ostalih svjedoka jedne Apostolske Katoličke Vjere - izvan koje nema spasenja. 

Sv. Jeronime, moli za nas!

1 komentar:

  1. Gospodine , oprosti što te ograničavamo samo na Dalmaciju. Uključi cijelu Hrvatsku i cijeli svijet da po pravovjernim molitvama i obredima u novoj kapeli i po zagovoru Svetog Jeronima njenog zaštitnika dođe blagoslov na sve ljude .Amen.
    Robelar

    OdgovoriIzbriši

Napomena: Kako bi se razlikovali sugovornici, koristite ime ili pseudonim koji možete dodati i na kraju komentara.
Mišljenja čitatelja nisu nužno stavovi autora bloga. Iskazi koji su suprotni Tradiciji ili oni komentari koji je namjeravaju izrugivati neće se objavljivati. Komentari koji promiču nekatoličku duhovnost i potenciraju nepriznate objave i ukazanja, a koje su dogmatski dvojbene, neće se prikazivati na blogu Traditio Ecclesiae (http://tradikatolik.blogspot.com/)