subota, 3. rujna 2016.

Treća Fatimska tajna je još uvijek ušutkana


Ozbiljna lica fatimskih vidjelaca nakon susreta s Majkom Božjom


I. dio

II. dio

III. dio


Bezgrješno Srce Marijino posjeduje veliku moć Majčinske Ljubavi nad Božanskim Srcem Njezina Sina. Upravo je ta moć koju je Presveto Trojstvo milostivo dopustilo poradi svoje božanske Ljubavi za naše spasenje u posljednjim vremenima (koja mogu potrajati još stotinu godina) kako bi se - u doktrinarnoj i svakoj drugoj konfuziji koja je u Vatikanu i posvuda  - katolici posvećivali molitvom Ružarija i pobožnosti koje nam je Providnost preko Blažene Djevice Fatimske milostivo preporučila s veoma jakim razlozima koje je preopasno ignorirati. Krunica (Ružarij) je zaštitni simbol katolikâ po čijoj su molitvenoj žrtvi mnoge duše sačuvale katoličku vjeru, posvetile se i spasile. 

Ukazanje Majke Božje u Fatimi je poruka za obraćenje svijeta i proroštvo velike predstojeće krize katoličke vjere koje je spletom čudnih okolnosti, tj. od neprijatelja Božjih - nakon preminuća posljednjega velikoga pape Pija XII. 1958. - hotimice ignorirano i banalizirano javnosti kako bi ušutkali sve katolike koji su propovijedali i živjeli Fatimsku poruku jer je previše šokantna u svom sadržaju, te bi objavom njenog posljednjeg dijela 1960. godine demaskirala i možda bila spriječila moderniste koji su kasnije s Ivanom XXIII. proveli Francusku revoluciju u Crkvi. 

Unaprijed se ispričavam, poštovani čitatelju! Nedostaju tri posljednja nastavka dokumentarnog filma. Još nisam pronašao nastavke, no ovi video dijelovi su poticajan uvod za promišljanje i djelovanje kako na osobnome tako i na zajedničkom planu u duhu Fatimskih poruka koje smo dobili od Božje Majke. Budimo hrabri jer imamo zaštitu Njezina Bezgrješnog Srca i Božanskog Srca Isusova. 

Svako putovanje započinje prvim korakom, no ono treba završiti u Nebu jer to Bog želi svima nama. Tko sumnja neka upre svoj pogled na Križ Gospodinov. Dao nam je upute! Za one koji nisu upoznati, članke o Fatimskim porukama i spasonosnim pobožnostima povezanima uz njih mogu pronaći na blogovima Christus Rex (http://christusrexhrvatska.blogspot.com/), Toma blizanac (i brat Marko) (http://tomablizanac.blogspot.com/) i  Tradicionalna Latinska Misa (http://tradicionalnalatinskamisa.blogspot.com/). 

Ave Maria!

Dodano: cjelovit dokumentarni film
Posljednji nastavci: 

IV. dio 

V. dio 

VI. dio 

Broj komentara: 5:

 1. Prijevod ovoga dokumentarca o Fatimi velika je stvar. Svaka čast prevoditeljima, a i Vama da ste nas upozorili da je prevedeno.
  Inače, na ovome kanalu koji je objavio ova tri dijela dokumentarca o Fatimi nalaze se svakakvi videozapisi...neke je bolje ne gledati.
  Ovaj je dokumentarac trezven, ne ide ni u kakve ekstreme i ponavlja sve one poznate stvari do kojih su došli svi najbolji poznavatelji Fatime. Mnogi se od njih i pojavljuju u dokumentarcu, kao otac Gruner primjerice te suradnici njegove Fatima TV koji su zacijelo pouzdan izvor informacija o najkontroverznijim temama vezanim za Treću Fatimsku tajnu, njezin neobjavljeni dio i neizvršenu posvetu Rusije Bezgrješnom Srcu Marijinu.

  Kikii

  OdgovoriIzbriši
 2. Jako jako znakovit je biskup u bijelom, netko kao Papa. Da li je moguce da ce se ovo stvarno odvijati pred nasim ocima, ako uzmemo u obzir da Papa Emeritus Benedikt XVI ima 89. godina.. Kako god nadajmo se da nece do toga doci, krunicu u ruke i molimo!

  OdgovoriIzbriši
 3. nastavak prevedenog dokumentarca o "Trećoj tajni fatimskoj" ;četvrti,peti i šesti dio...
  https://www.youtube.com/watch?v=JlRa65u3XlA
  https://www.youtube.com/watch?v=6Ul1pn6Vd5M
  https://www.youtube.com/watch?v=aA3mSPS0uOE

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Nacionalne televizijske kuće otkupljuju i prevode irelevantne dokumentarce, a ne žele se udostojiti prikazati dokumentarni film o Fatimi koji dubinski analizira spomenutu problematiku. Liberali i komunisti!

   Zahvaljujem Vam! :)

   Božji Vam blagoslov!

   Izbriši
  2. Neka sve bude na veću Slavu Božju i ljubav Djevice!..Božji blagoslov svima!+

   Izbriši

Napomena: Kako bi se razlikovali sugovornici, koristite ime ili pseudonim koji možete dodati i na kraju komentara.
Mišljenja čitatelja nisu nužno stavovi autora bloga. Iskazi koji su suprotni Tradiciji ili oni komentari koji je namjeravaju izrugivati neće se objavljivati. Komentari koji promiču nekatoličku duhovnost i potenciraju nepriznate objave i ukazanja, a koje su dogmatski dvojbene, neće se prikazivati na blogu Traditio Ecclesiae (http://tradikatolik.blogspot.com/)