ponedjeljak, 17. listopada 2016.

Drugi vatikanski sabor na djelu
Posvećeno razbijačima starih pretkoncilskih oltara, rušiteljima crkava i katoličke vjere. Maljevima, sjekirama i građevinskim strojevima protiv Boga koji će njih i nalogodavce proljećarskih zločina suditi na Posljedni Dan. 

Drugi vatikanski sabor u 36 sekundi: Broj komentara: 5:

 1. strašno,kakve prekrasne crkve se uništavaju,neznam što je gore da ih ruše ili da ih pretvaraju u hotele,noćne klubove itd...kao što već rade...eto dokle dodede modernizam i mlakost a i masonerija i ostali neprijatelji koji su se ubacili unutar Crkve( u kler)...prividna smrt Crkve nakon koje će uskrsnuti i biti lijepša nego ikad prije..

  OdgovoriIzbriši
 2. Ne bojte se bombe muhamedanca, nego se bojte tobožnjih katolika-modernista jer nitko pri zdravoj pameti ne ziba u svome krilu zmiju otrovnicu!
  https://www.youtube.com/watch?v=AMlvWnIm9B4
  Sveta Jeanne d'Arc moli za nas.
  BVMOPN

  OdgovoriIzbriši
 3. Oče oprosti im jer ne znaju(?) što čine

  OdgovoriIzbriši
 4. Crkva u ratu sa svojon svetom tradicijom je Crkva u ratu sa samom sobom. Žrtvovanje tradicije je u suprotnosti s božanskom naravi Crkve.
  Robelar

  OdgovoriIzbriši
 5. Ovo rušenje mi para utrobu, Bože, smiluj se nama grešnicima, dođi Isuse i spasi narod svoj....gadosti je previše......

  Božji blagoslov, laik

  OdgovoriIzbriši

Napomena: Kako bi se razlikovali sugovornici, koristite ime ili pseudonim koji možete dodati i na kraju komentara.
Mišljenja čitatelja nisu nužno stavovi autora bloga. Iskazi koji su suprotni Tradiciji ili oni komentari koji je namjeravaju izrugivati neće se objavljivati. Komentari koji promiču nekatoličku duhovnost i potenciraju nepriznate objave i ukazanja, a koje su dogmatski dvojbene, neće se prikazivati na blogu Traditio Ecclesiae (http://tradikatolik.blogspot.com/)