ponedjeljak, 7. studenoga 2016.

Carstvo uzvraća udarac
Sjedinjene Američke Države i NATO savez su previše samouvjereni i sigurni u svoju dominaciju nad Rusijom i ostatkom svijeta. No ima jedna stvar koja je pogubna za one koji se smatraju jedinom svjetskom velesilom: osjećaj lažne sigurnosti koji se temelji na oholosti i prepotenciji. 

Ratne doktrine se mijenjaju prateći razvoj novog naoružanja. Cilj je što brže uništiti neprijatelja u prvom valu i sa što manje gubitaka tijekom izvođenja ratnih operacija. Potrebno je učiti povijest ratovanja i pratiti njegovu evoluciju kako bi se uz najbolje vojne inženjere i u tajnosti razvijali projekti unapređenja oružanih snaga. 

Gospa Fatimska je rekla malim vidiocima da će Bog strašno kazniti svijet ako Papa izričito ne posveti Rusiju Njezinom Bezgrješnom Srcu. Posvete Rusije do danas nije bilo! Bog će zacijelo teško kazniti bezbožne Sjedinjene Američke Države i NATO uz pomoć Rusije kao svojim glavnim instrumentom. Nisu li povjesničari hunskoga vojskovođu Atilu nazvali Bičem Božjim. Rusija bi zacijelo zaslužila naziv Božja Toljaga (...za utjerivanje dugova!).

Oktobarska revolucija je pomela sa svjetske pozornice rusku carsku kuću Romanov i zarazila narod komunizmom koji se proširio na istočnu Europu nakon II. svjetskog rata. Crvena Armija je pregazila istočnu i dio srednje Europe u pohodu prepunom zločina prema civilnom stanovništvu i zarobljenim vojnicima, te ušla u Berlin izbacujući Hitlera i Njemačku iz dotadašnje geopolitičke igre.

Hladni rat u kojemu je SSSR razmiještao svoje snage i baze po svijetu, eskalirao je Kubanskom krizom koja je mogla izazvati III. svjetski rat. S nuklearnom komponentom u posljednjoj fazi. Afganistan i mnoge druge države bile su pod utjecajem perjanice istočnoga bloka. SSSR se raspao, a Rusija kao njegov glavni istrument je nastavila dalje razvijati naoružanje i prilagođavati doktrinu ratovanja.

U miru i s malo buke i šepurenja, ruski su vojni inženjeri poboljšavali i konstruirali novu tehnologiju, opremu i naoružanje. Amerikanci su se hvalili da imaju najbolje ratne zrakoplove i helikoptere, no Rusi su dokazali da imaju bolje zrakoplove i helikoptere. Tako je i u nekim drugim segmentima.

Ameri i njihovi saveznici su pogledali film koji im je zaledio samouvjereni osmjeh i pokvario prepotentni entuzijazam baziran na mitovima i predrasudama o inferiornoj ruskoj vojnoj moći.

Rusi su barbarski okrutni u ratu i idealan su instrument osvete jer su međuostalim obilježeni duhom raskola koji ne podnosi katoličku vjeru. Najsvježiji primjer: Ukrajinski grkokatolici to najbolje znaju i mogu nam posvjedočiti iz svoje velike patnje.

,,Iz Rusije s ljubavlju", kako bi se reklo!


Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: Kako bi se razlikovali sugovornici, koristite ime ili pseudonim koji možete dodati i na kraju komentara.
Mišljenja čitatelja nisu nužno stavovi autora bloga. Iskazi koji su suprotni Tradiciji ili oni komentari koji je namjeravaju izrugivati neće se objavljivati. Komentari koji promiču nekatoličku duhovnost i potenciraju nepriznate objave i ukazanja, a koje su dogmatski dvojbene, neće se prikazivati na blogu Traditio Ecclesiae (http://tradikatolik.blogspot.com/)