subota, 12. studenoga 2016.

Feminizam kao jedan od stupova lažnih karizmatskih pokreta
Našminkana u nastupima koji plijene pažnju, lažna američka karizmatičarka Joanne Petronella je dokaz da su žene preuzele pentekostalni karizmatski pokret koji se s dopuštenjem mnogih reformiranih biskupa uvukao među katolike. Otkada se taj nekatolički pokret ušuljao na hrvatske povijesne prostore, katolička se vjera i poznavanje njenih osnovnih normi koje su naraštaji učili iz katekizma, srozala na zabrinjavajuće nisku razinu koja prijeti neminovnome urušavanju vjere ako se popularni karizmatski trendovi nastave. Dokazi na Zapadu su neumoljivi i otkrivaju nam veliku duhovnu pustoš koju su izazvali "katolički" karizmatski pokreti. 

Feministički principi su duboko ukorijenjeni u sve lažne karizmatske pokrete. Izjava Joanne Petronella koja je snimljena na youtube, pokazatelj je krajnjeg stadija feminizma koji je preuzeo suvremene karizmatske pokrete detronizirajući Krista na način podčinjavanja muškaraca koji bi trebali biti temelj svećeništva i kršćanske obitelji. 

,,Jedan od tih svećenika bio je u mojoj zajednici. Ja sam ga obučavala", posvjedočila je našminkana feministička karizmatičarka Joanne Petronella. Žena ne smije i nema ovlasti duhovno voditi i poučavati svećenika i ostale muškarce. Emotivni ili osjećajni aspekt je vrlo opasan u ženi ako je nepročišćen pokorama, poniznošću, poslušnošću i trpljenjem. No neprijatelj Božji poznaje sve ženine slabosti koje okreće u svoju korist i na propast duša. Stoga ne čudi činjenica da je nakon karizmatskih tretmana sve više feminiziranih muškaraca, te su postali destabilizirajući faktor koji presjeca kršćansko korijenje društva i države (bez obzira je li se radi o katoličkoj ili sekularnoj državi) jer sve je podređeno masonskim: liberalnim i ljevičarskim principima jednakosti između muškarca i žene. 

Katolička Crkva je pozicionirana naprijed na isturenome ratnom položaju i prva je na udaru kao čuvar Tradicije i nacionalnoga identiteta. Subverzivni feministički element koji joj nasilno ucjepljuju modernisti, obično producira najveću štetu jer zaraženi prelati i svećenici feminizirani na reformiranim bogoslovijama, najefikasnije kontaminiraju duhovnu strukturu do laičke baze uništavajući tradicionalnu katoličku obitelj. Blagoslovljenu obitelj u kojoj je muž hranitelj i glava koja ljubi suprugu kao Krist svoju Zaručnicu Crkvu, a supruga kroz poslušnost, poniznost i strpljenje podržava muža bez čije ženske potpore i majčinstva obitelj ne može opstati. 

Feministička karizmatičarka Joanne Petronella u hlačama, napadno obojane kose i frizure, našminkana i s naočalama tamnih stakala vodi glavnu riječ na javnome okupljanju spominjući "Kristoforima" nekoga svojega friziranog "Duha Svetoga" koji ju vodi na cvjetne poljane Drugog vatikanskog sabora i "proljeća Crkve". 23 komentara:

 1. Čista ispraznost i pusta tlapnja. I puno gore od toga!
  Vidi se, odražava poniznost, duhovnost, svetost,... kao i svaki drugi govornik sa protestantske katedre. Samo što su ovi pretežno u crno odjeveni i često do sjajne ćelavosti izbrijanih glava, dok je madam spiritualistica u bijelom s noktima dugim 7 centimetara, ušminkana do krajnosti, da joj je ona perika crna namjesto plava, bila bi nalik na Elvisa... Ne znam samo kakav joj je ono flaster na čelu naljepljen...?
  I sva ta govorancija!? Pa komu to treba uopće? I doista, kakva je to "hrana" dušama?
  Oni misle da se Duh Sveti odaziva na pritisak dugmeta, blebetanjem kojeg nitko ne razumije?!... Što je jako žalostno mnogi uzvjerovaše zabludama i sada tupim ispraznim pogledima prate ove zavodnike kao zombiji, sa uvijek istim reakcijama, aplauzima...
  Dok na drugoj strani uništavač vjere tvrdi kako je tradicija vjere - krutost, koju on ne razumije čemu je potrebna i kako je uopće zanimljiva, pa i mladima!?
  Doista, prežalosna slika tolikih zavodnika i još puno više zavedenih na svim stranama. Još je gore vidjeti im držanje, tako samodopadno, bahato, agresivno i podlo, a uvijek koristeći one najznačajnije lijepe i ljupke riječi u svom govoru, kako ih se ne bi lako prozrelo. No žabe su to krastače što im iz usta izlaze.
  Tako i koordinacija između govornika/zavodnika i prevoditelja/predvodnika ide kao podmazana, bit će svakako jer je vođena tim duhom koji ih i ispunja.
  Kad već svi govore u jezicima dočim požele, mogli su tako i ovdje jednostavno blebećući svima sve pojasniti. Zašto im je uopće potrebno prevoditi?
  Zamišljam samo što i kako bi im blaženi Alojzije Stepinac ili Ivan Merz uzvratili da sjede u publici.
  Hvala za post. Nadam se da će mnogim zavedenima pomoći otvoriti oči prije nego što postane prekasno.
  JbD

  OdgovoriIzbriši
 2. Teško je sad natrag i izaći iz djelotvorne zablude koju im Bog šalje. Modernizam svakim danom ide i grabi dalje jer je ono od danas već zastarjelo . On nema trajni nauk ni neku stalnost . Kad bi ga imao ne bi imao dah svježine i novosti . Nešto poput industrije automobila koja izbacuje stalno nove modele. Koga još zanima golf četvorka. Tko bi htio ponovno slušati ovu gospođu. Pastiri koji vode ovce zabijaju natpise zabranjan pristup vukovima , no to njima ništa ne znaći jer su se već osladili mesom . Iznajmljuju se dvorane i pozivaju razni belosvetski šarlatani koji su moderni jer još ovdje nisu bili. Cijena ulaznice za ovakve seanse je oko trideset kuna. Šta je to za tri sata dobre zabave. Danas je Šurkovac pun autobusa sa ljudima koji su došli po svoj dio senzacije. Tako je svaki vikend. Vikend vjernici. Tko to može više kontrolirati?
  Robelar

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Robelare, nisi li ti ono ranije bio hvalio karizmatike? Jedni su pravi, a drugi ne - ili kako?

   Ruki

   Izbriši
  2. Ruki, svaki je krštenik dobio nezasluženo bar jednu karizmu na korištenje. Ako ju ne prepozna ili ne koristi isti je kao onaj sluga koji je jedini talent zakopao a da nije ni kamatu dobio. Primjećuješ da Gospodin ne pravi razliku prema onom sa puno ili malo talenata ako se trudi i pošteno radi. Žar u pepelu samo tinja , no da bi planuo u vatru, treba u njeg puhnuti i staviti drva. Tako i karizme zamru u onog tko ih ne koristi i ne teži većim Duhovnim darovima. Preispitujte sami sebe kolika je i kakva vjera u vama. Da li ste u vjeri. Naš je Gospodin ostavio Svoju Crkvu obdarenu Darovima do svog sljedečeg dolaska i baš zato ju ne mogu vrata pakla nadvladati. Negirati i ne koriststi ili krivo koristiti ili braniti ono što nam je Krist ostavio je grijeh.To nažalost ne shvaćaju ni neki tradicionalni svećenici koji kažu da je to Krist ostavio i dao samo na počecima Crkve i danas da to više ne vrijedi. Gdje to piše? Pročitaj i razumi 1. Kor 12. poglavlje. Isus daje svojim učenicima trojaku zadaću ; propovijedati, oslobađati, liječiti. Nije li grijeh protiv Duha Svetog ne poslušati i reči meni to ne treba ili to nije za mene. Dakle , dobro si zaključio. Nema potrebe za promocijom kroz nekakve popsebne organizacije,pokrete ili spektakularne susrete. Isus kad je liječio uzimao je bolesnike na stranu, bez puno svjedoka, čak im je prijetio da ne kazuju što im je učinio. Oni koji promoviraju sebe zar rade za Krista. Oni ne izgrađuju Njegovo tijelo , Crkvu nego izgrađuju i promoviraju sebe . To je duhovna oholost i trčanje za darovima koji su onda sami sebi svrha i cilj . Gleda se na dar a ne na darovatelja, a znamo kako je Isus zbog tog prekorio devet gubavaca koje je ozdravio. Upitaj se kolika je poniznost ovakvih kao ove žene na tim susretima. Nedajmo se zavesti. Baš kao što su na faraonovom dvoru čarobnjaci čudesa činili kao i Mojsije tako i ovi danas. Ne dajmo se zavesti. Isus nas upozorava da će takvi doći. Od deset gubavaca samo se jedan svidio Isusu , a to je samo deset posto.
   Robelar

   Izbriši
  3. Neki ljudi posjeduju talente (karizme), a neki su opsjednuti time. Kada se ovo drugo dogodi, talenat je prokletstvo.
   JbD

   Izbriši
 3. ljudi,bio sam tad u Osijeku.Žena je imala nezgodu,upala je mislim niz stepenice pa zato taj flaster na čelu..inače se to "blebetanje" ne prijevodi nego tumači...inače ta žena je u jeku rata išla u Novu Bilu(bila je neka župa u Bosni) gdje se je gadno pucalo i Američki UN-ovci su ju odvračali od toga al išla je tamo moliti i donjeti utjehu tom našem napaćenom narodu..a vi junačine što s visoka dajete takve komentare vama ni napamet nebi palo tako što napravit jer bi vam gaće bile pune i prije neg bi tamo otišli...sramite se...i pazite kako sudite jer ni vi kao ni njih dvoje(fra Ivo i Joanne)niste bez grijeha i mane..poznato vam je što je Isus rekao onima koji su htjeli kamenovati onu ženu uhvaćenu u preljubu. i vas nek Bog pomogne...

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Zabadava je hraniti tijelo, a istodobno trovati duše!

   Glede rata: Bio sam profesionalni vojnik i posjedujem nezanemarivo ratno iskustvo. U potpunome ratnom okruženju i izvan njega, u neprijateljskoj dubini i u svim uvjetima.

   Obratite pažnju na razgovor i izlaganje katoličkoga novinara Johna Vennarija i p. Nicholasa Grunera (promicatelja Fatimskih poruka) o karizmatskom pokretu:

   http://tradikatolik.blogspot.com/2016/10/razgovor-i-izlaganje-john-vennari-i-p.html

   Izbriši
  2. pogledao sam taj video...ne shvaćaju neke stvari,ne razumiju...al shvatit će kad im Bog to pojasni kad stanu pred njega kao i mi svi

   Izbriši
 4. istina,ni ja se ne slažem sa tolikom šminkom i time..mislim da bi trebali bit jednostavniji,svi mi

  OdgovoriIzbriši
 5. Žena u hlačama je odvratnost pred Bogom.

  Hlače = muška odjeća
  Sako = iteracija vanjskog viteškog predmeta vezanog u pasu
  Čizma = radna ili viteška obuća

  Doktori Crkve kažu da Istočni grijeh za posljedicu ima u ženi taštinu, stalnu pobunu protiv volje muža, pod čijom je stvorena. Dokaz za to je činjenica da je samo Adamu Bog rekao za Drvo a Adam je zapovijed prenesao Evi ispunjavajući svoju ulogu kralja, proroka i svećenika. U mužu Istočni grijeh ima za posljedicu efeminiziranost, što je dobijanje teškog ali moralno izvrsnog čina zbog opijenosti užitkom, konkretno — izbjegavanje žene zbog "mira u kući". Lažni mir i lažni poredak.

  Vjerujte, i u "Trad-Kat" miljeima ima kripto-feminističkih bisera, moderni svijet je bolestan a mi smo u njemu odrasli. Jedino odjevanje, hodanje i govor po Božjoj volji im može dati 'borbenu šansu' da upregnu svoju palu narav. Kaže se se - Veo čuva čast žene. Dužnost je muža da čuva čast svoje žene uvođenjem pravednog poretka. Što je čast? Posvetna milost na duši. Priznanje moralne izvrsnosti treće strane — autoriteta. Vrhovni izvor skvakog autoriteta je Bog.
  Žena gubi posvetnu milost ako truje duše bližnjih:

  — ako odjene hlače; truje im intelekt, koji biva iskrivljen
  — ako odjene mini-suknju i dekolte; truje im srce

  Sv. Ivan Zlatousti (347-407), Doktor Crkve;

  "Vi nosite svoje zamke posvuda i širite svoje mreže na svim mjestima. Vi to niste činile, zaista, svojim riječima, ali jeste svojom odjećom i svojim ponašanjem...Kada ste uzrokovale još jedan grijeh u njegovom srcu, kako možete biti nevine? Recite mi, koga ovaj svijet osuđuje? Koga suci kažnjavaju? Onoga tko je popio otrov ili onoga tko ga je pripremio i dao taj smrtonosni napitak? Vi ste pripremile odvratnu čašu, zadale ste smrt dijeleći piće, i vi ste više zločinac nego onaj koji truje tijelo; vi ubijate ne tijelo već dušu. I to ne radite neprijateljima, niti ste tjerane na to nekom umišljenom nuždom, niti isprovocirane uvredom, već to činite iz glupe taštine i ponosa."

  BVMopn

  OdgovoriIzbriši
 6. Ne razumijem cemu los komentar na racun Kristofora. Osobno sam se u crkvu vratila upravo zahvaljujuci njima. Prije nego ih se popljuje otici vidjeti sto to rade, pa onda komentirati. Ni meni se ta Joanne kao pojava ne svidja, ali moje osobno iskustvo...zahvaljujuci Kristoforima vratila sam se crkvi i sakramentalnom nacinu zivljenja. Ruzno je o nekom govoriti lose, ako postoje ljudi koje su vratili Kristu upravo zahvaljujuci Kristoforima.

  OdgovoriIzbriši
 7. Što je zajedničko tradicionalistima i karizmatičarima?
  I jedni i drugi okupljaju se po dvoranama. Prvi , jer im je zabranjeno u Crkvama slaviti Misnu Žrtvu Svih Vremena. Pričešćivati se klečećki na usta. Bez čitaćica i ministrantica. Pravi nauk , prava vjera, prinos čist.Dostojanstveno i poniizno davati Bogu tako ono više što mu pripada . A ovi drugi jer im je zabranjeno u Crkvi skakati , plesati , pljeskati , padati , promovirati čovjeka a ne Boga .
  Gospodine, Gospodine, nismo li u Tvoje Ime dvorane punili, seminare držali , ruke dizali , prorokovali, čudesa činili, kola igrali ... Gospodine, Gospodine, zašto nas ne poznaješ?
  Robelar

  OdgovoriIzbriši
 8. Za vrijeme rata u prognanicikom naselju prilikom njene molitve ozdravila je jedna djevojčica koja je bila gluhonijema.

  OdgovoriIzbriši
 9. Pravi učenici:
  "»Neće u kraljevstvo nebesko ući svaki koji mi govori: ‘Gospodine, Gospodine!’, nego onaj koji vrši volju Oca mojega, koji je na nebesima. Mnogi će me u onaj dan pitati: ‘Gospodine, Gospodine! Nismo li mi u tvoje ime prorokovali, u tvoje ime đavle izgonili, u tvoje ime mnoga čudesa činili?’ Tada ću im kazati: ‘Nikad vas nisam poznavao! Nosite se od mene, vi bezakonici!’« (Mt 7,21-23)
  JbD

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. JbD, samo jedno pojašnjenje Kristove osude iz Matejeva Evanđelja lažnim kršćanima:

   ,,Nikad vas nisam poznavao! Nosite se od mene, vi bezakonici!"

   Bog je samo u Istini i njegova istina je u Nauku Katoličke Crkve. Oni koji nisu u Božjoj istini, ne pripadaju Bogu i On ih ne poznaje. Dakle, svi koji su izvan Boga Istine su bezakonici.

   Neka ljudi malo provjere biografije utemeljitelja Kristofora i drugih lažnih karizmatika i uvidjet će da oni nisu u Božjoj Istini, te da su sablazan ljudima koji traže Boga u Istini.


   Izbriši
  2. a što je s tolikim svecima koji su činili i veće stvari nego ona...? pazimo kako tumačimo taj dio sv.Pisma... Bolesne liječite,đavle izgonite....a ovi će znaci pratiti one koji vjeruju,novim će jezicima zboriti,mrtve uskrisavati,na bolesne će stavljati ruke i bit će im dobro i popiju li što smrtonosno...(dali ste to čitali na kraju evanđelja sv.Marka)

   Izbriši
  3. Lažni karizmatici su heretici (krivovjerci) i kao takvi su bez obrane i otvoreni mnogim sablažnjivim i smrtnim grijesima kako bi bili jasnim znakom Božje osude i upozorenje (pravovjernim) katolicima da budu oprezni od njihova otrova.

   Jedan je crkveni otac upozorio: ,,Heretici su vrata paklena!"

   Izbriši
  4. A znamo da ni sama dobra volja nije i ne može biti dovoljna...
   Dante veli da je put do Pakla najvećim dijelom popločan upravo onim pločama "dobrog nastojanja".
   JbD

   Izbriši
 10. Mada po mom iskrenom mišljenju uopće nije relevantno, no kad je već spomenuto, tj. spočitnuto i meni osobno u vašem prvom komentaru, reći ću vam da je vaša pretpostavka i mojega tzv. "gledanja s visoka" - pogrešna.
  Ne znajući ovu činjenicu, prije nego li ju je ovdje i sam bloger objavio o svom osobnom iskustvu i učešću u obrambenom ratu, reći ću vam da ste i u ovom slučaju moje malenkosti osobno, naišli na sličnoga njemu. S tim da je još upečatljivija činjenica ta, da je gospođe pentekosalke boravak od svega par sati ili možda nekoliko dana, neusporediv sa mojim osobnim, od više od godinu dana, a upravo u jednom takvom, pa čak i tome susjednom ratnom okruženju. Dakako te iste godine.

  Treba svatko sebi postaviti slijedeće pitanje:
  Da li je njezin dolazak, te ipak pod nekakvom zaštitom un-ovih bojovnika, u to ratno područje, bio - radi Kristove Katoličke Vjere, ili je bio poradi promocije osobnih interesa (pentakosalnog evjerenja)?

  Ali hajde da vam pokušam pojasniti svoje mišljenje, tj. uvjerenje o vašem potonjem komentaru tj. pitanju, tako da ne ostanete uskraćeni za repliku, jer vidim da se trudite u nastojanju za pozitivnim, te to podupirete i riječima iz Svetog Pisma. Što je po mom sudu za pohvalu kao i sam pozitivan stav da se mnoge stvari pozitivno vide i shvate. No,... ponovit ću pri tom, treba se paziti da "dobro i pozitivno ne ostane samo u nakanama". Jer to ne samo da nije dovoljno, nego je često puta zna biti i (potpuno) pogrešno.

  Ako uzmemo evo ovaj, od vas sugerirani, Isusov govor jedanaestorici na samom kraju Markovog Evanđelja, i pri tom uzmemo ovaj odlomak iz Matejeva Evanđelja, kojeg sam sam postavio već prije (Mt 7,21-23), - kako bi ste vi pokušali shvatiti i drugome objasniti ova dva Gospodinova govora, koja bi se nekomu mogla činiti i sasvim proturječna?
  JbD

  OdgovoriIzbriši
 11. U iščekivanju vašeg odgovora, ponudit ću vam svoje razmišljanje...
  Ključne riječi, odnosno poruke su ovdje slijedeće:
  - "nego onaj koji vrši volju Oca mojega, koji je na nebesima"
  - "Tko uzvjeruje i pokrsti se"

  Kod ovog drugoga, jako bitnoga glede prave vjere, možemo se pozvati i na još jedan vrlo važan govor našega Gospodina Isusa Krista:
  "Kaže im: »Zbog vaše malovjernosti. Zaista, kažem vam, ako imadnete vjere koliko je zrno gorušičino te reknete ovoj gori: ‘Premjesti se odavde onamo!’, premjestit će se i ništa vam neće biti nemoguće.«" (Mt 17,20)

  Tko to dakle toliko uzvjerova, kako Isus potom pojašnjava, i u tolikoj mjeri (što je svakako potrebno i svima nama treba biti za cilj), - da ga se može smatrati tolikim vjernikom u rangu sveca na zemlji, a da bi premještao brda?
  Čija je to vjera tolika da uzmogne činiti takva čuda? Ako još znamo da bi čak i za ovako velike stvari bila dovoljna vjera već i veličine malenog gorušičina zrna, - kako onda mi gledamo na svoju osobnu vjeru, kako li onda i na vjeru pentekosalaca i inih "karizmatika"? Jesu li to oni doista oni "odabrani", i toliko vjerni, pa da bi tek na zazivanje da ih Duh Sveti dođe ispuniti bili u stanju zasjeniti i jednog sv Benedikta, sv Vinka Ferrerskog, sv Dominika, sv Ivana od Križa?

  Bilo bi jako korisno svakomu od nas dobro se pozabaviti čitanjem i naučavanjem životopisa onih pravih istinskih i velikih svetaca Božjih, pa bi se tako lakše spoznalo kakav tek život u vjeri, ustrajna nastojanja, žarke česte molitve, neprestane pokore, mnoge žrtve i sve ostalo, - su neophodni uz nadasve Božju milost i pomoć u svemu, a da bi se zavrijedili i zadržali veliki duhovni darovi.

  Pentekosalci, njihove zajednice, tzv. crkva, iliti kako im god volja da sebe nazivaju, - nisu Kristova Crkva! Ne slijede i ne promiču Kristov Nauk, riječ Božju.
  Kristova Crkva, koja je Njegovo mistično Tijelo, kojemu je Krist Glava, jeste jedino Katolička i Apostolska Crkva.

  Sve ostalo su otpadnici, krivovjernici, heretici, zabludjeli, slijepci, oholice, prevaranti, - jednom riječju neprijatelji Krista i Njegove jedine Crkve. Kojima je zajednički cilj rušenje Kristove Crkve. A to što im je zajedničko, danas vidimo bolje nego ikada prije, to ih i ujedinjuje u istome. Tako je danas na mnogim stranama i od mnogih takvih i konačni im zajednički cilj,- da uspostave neku novu crkvu, bez Boga, kojoj Krist kao Tijelu nije Glava, niti je kao Zaručnici Zaručnik, nego ga tek i samo koriste onim čestim "Gospodine, Gospodine,..." kako bi zaveli mnoge druge kao što su i sami zavedeni.
  Slijepci. Slijepe vođe slijepaca!
  JbD

  OdgovoriIzbriši
 12. Bog će obraniti izabrane koji su dostojni ući u Kraljevstvo Božje. " Svojom ćete se postojanošću spasiti. " Ne idite za lažnim mesijama, lažnim zavodnicima koji znaju kada će biti svršetak. Zadesit će vas ono što svjedočite tijekom svog života. Samo se Svemogućem Bogu trebamo klanjati. Zašto bezvjernici ne pohode Crkvu, koju je utemeljio Isus ? Zašto su griješnici željni čuti riječi feministkinje obučene poput muškarca.

  OdgovoriIzbriši
 13. Zašto? Zato jer je Isus rekao da će se u posljednja vremena pojaviti takvi koji će govoriti Mesija je tu , Mesija je ondje, čudesa će činiti , a samo da bi zaveli ono malo vjernih kada bi to bilo moguče. Postojanošću svojom ćete se spasiti , Njegove su riječi.
  Robelar

  OdgovoriIzbriši
 14. Karizmatski pokret i karizme se desava masovno po svijetu....budenje vjere a zasto onda karizmatici govore o duhovnoj pustinji ,pustinja odvaja od Boga ....zar Isus nije rekao u Bibliji ...ako vam tko rekne da sam u pustinji - ne idite.zasto onda Majka Bozja i Isus placu krvyvim suzama po cijelom svijetu ako se ljudi obracaju i spasavaju.Zar sam Isus nije rekao da ce biti veliki otpad od vjere na kraju vremena?Od cijelog svijeta samo ce 144 000 biti spaseno? Kako jedna Majka Tereza ili pokojni Kuharic ili Ivan Pavao nisu imali darove? Mi ljudi volimo darovr i padamo na svasta a bitna je samo ljubav prema Bogu i ljudima.

  OdgovoriIzbriši

Napomena: Kako bi se razlikovali sugovornici, koristite ime ili pseudonim koji možete dodati i na kraju komentara.
Mišljenja čitatelja nisu nužno stavovi autora bloga. Iskazi koji su suprotni Tradiciji ili oni komentari koji je namjeravaju izrugivati neće se objavljivati. Komentari koji promiču nekatoličku duhovnost i potenciraju nepriznate objave i ukazanja, a koje su dogmatski dvojbene, neće se prikazivati na blogu Traditio Ecclesiae (http://tradikatolik.blogspot.com/)