petak, 10. kolovoza 2018.

I po plodovima se prepoznaju modernisti


https://www.bitno.net/vijesti/hrvatska/pater-ike-o-papi-franji-slusajte-ga-ne-budite-ludi/


Modernistički heretici naklapaju o slijepoj poslušnosti, a glavni su pokretači svih mogućih hereza i odvratnih nemoralnih gnusoba. Iza njih ostaje duhovna pustoš i smrt. Druguju s neprijateljima Katoličke Crkve čije su zmijske glave prouzročile rušenje katoličkih kraljevstva i duhovni, demografski i svaki postojeći genocid europskih naroda.

Pozivaju raskolnike i pogane slične sebi: nesjedinjene istočnjake, muslimane, protestante, animiste, budiste i vračeve te se mole s njima, surađuju i daju novinarima novoekumensko-međureligijske izjave.

Promiču homoseksualne slobode i ostalu sodomiju, zalažu se za masonski multikulturalizam i otvorene granice, kunu se u izopačenu demokraciju i slobodu svim lažnim religijama i filozofijama, otvoreno podržavaju liberale i ljevičare svih profila.

Bogu se gade sve njihove 'svetkovine' i lažljivi licemjerni jezik i izopačeni krivovjerni duh. Zbog njih se progoni i ubija istinske malobrojne Katolike i navlači mržnja na Katoličku Crkvu.

Nema ništa odvratnije, sablažnjivije i besramnije od činjenice kako se predstavljaju katolicima, a nemaju katoličku vjeru ni u jednom njenom segmentu.

Modernistički heretici su najgori neprijatelji Božji i najveća prijetnja opstanku europske civilizacije koju su izgradili najbolji sinovi i kćeri Katoličke Crkve. Iste one i jedine istinske Crkve koja po apostolskoj sukcesiji čuva puninu Istine Kristove do Njegova povratka u Slavi.

Katoličke Crkve koja bi ih svečano izopćila i spriječila širenje njihovih pogubnih učenja kako je činila kroz XX. stoljeće od pontifikata svetoga pape Pija X. do Pija XII.

Neki od suvremenika svetog Ignacija bili su predsjedatelji dogmatskoga sabora u Trentu: Pavao III., Julije III., Pio IV. i kasnija potvrda i pojačanje saborskih dekreta s doktrinarnom liturgijskom bulom Quo Primum Tempore pape svetog Pija V., propisuje kazne ekskomunikacije svima koji se usudiše mijenjati, kreirati i prakticirati nove obrede kao što je učinio Pavao VI. čiji je obred gotovo identičan nekim protestantskim obredima koji se temelje na krivovjerju Martina Luthera i njegovih zala protiv kojih se utemeljitelj Družbe Isusove sa svojim svećenicima ustrajno borio. 
Ike Mandurić i Jorge Bergoglio bi prije crkvenoga izopćenja bili izbačeni iz isusovačkoga reda. Znam da bi se sveti Ignacije de Loyola složio s mojom konstatacijom. 

Protiv činjenica nema argumenata!

1 komentar:

  1. Sve odlike modernističkih heretika - protivljenje pravovjernom nauku, arogancija, nerazumnost, emocionalnost, dvoznačnost, neiskrenost, stalna potreba za novotarijama, sulude teološke spekulacije itd. posljedica su osobnog duhovnog bankrota. Ne trebaju Crkvi aggiornamento, nove reforme i bolja administracija, treba nam sveti život na osobnoj razini! I to prvenstveno pastira, koji će učiti narod svetom životu. Inače, kako da nam daju ono što nemaju, kako da nas vode? "Ako slijepac slijepca vodi..." Ali napretek imaju hereza, blasfemija i gluposti koje izbacuju svakodnevno, i to se jasno odražava na stanje Crkve, čija je većina članova duhovno u terminalnoj fazi.

    Jedino se na ponekom blogu, kao ovome, može naći pravovjerje i zdrav razum. Ali obje te stvari danas nisu baš tražene.

    PP

    OdgovoriIzbriši

Napomena: Kako bi se razlikovali sugovornici, koristite ime ili pseudonim koji možete dodati i na kraju komentara.
Mišljenja čitatelja nisu nužno stavovi autora bloga. Iskazi koji su suprotni Tradiciji ili oni komentari koji je namjeravaju izrugivati neće se objavljivati. Komentari koji promiču nekatoličku duhovnost i potenciraju nepriznate objave i ukazanja, a koje su dogmatski dvojbene, neće se prikazivati na blogu Traditio Ecclesiae (http://tradikatolik.blogspot.com/)