petak, 9. studenoga 2018.

Pozicija i lažna opozicija proljećara
Dolaskom neomodernističkoga diverzanta Bergoglia mnogi su ženskarski, homoseksualni i pedofilski kosturi planirano ispali iz ormara, pa tako i sa istočne strane Jadrana. 

Tragični Argentinac inicira mržnju i progon postkonzervativnih drugovatikanskih katolika kako bi imao više prostora za zidanje lažne religije univerzalnoga bratstva. Progon Franjevaca i Franjevki Bezgrješne je jedan od mnoštva primjera hajke nakon postavljene tempirane bombe Summorum Pontificuma koja neomodernističkim krivovjercima razotkriva ljubitelje stare Mise. 

Plijen koji se sam nesvjesno otkriva nudeći se lovcima za odstrel i žrtvujući sve svoje nade u drugovatikanskoj mrtvačnici zbog demona krive poslušnosti. 

Preostaje im jedna radikalna opcija izvan regularne postkonzervativne oporbe iz muzeja modernih voštanih lutaka. Raskol! On je jedan materijalni i formalni oblik totalnoga rata. Za raskol trebaju imati čvrstu kralježnicu koja je uvježbana na katoličkom bojnom polju i hranjena supstancama pretkoncilske katoličke vjere. 

Rat za duše se intenzivirao drugovatikanskom revolucijom. Vječnost mnogih je na kocki. Postoji vrijeme kada se više izgubi lažnim mirom po svaku cijenu, nego žestokim ratom koji uz veliku žrtvu posloži stvari na Božje mjesto. 

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: Kako bi se razlikovali sugovornici, koristite ime ili pseudonim koji možete dodati i na kraju komentara.
Mišljenja čitatelja nisu nužno stavovi autora bloga. Iskazi koji su suprotni Tradiciji ili oni komentari koji je namjeravaju izrugivati neće se objavljivati. Komentari koji promiču nekatoličku duhovnost i potenciraju nepriznate objave i ukazanja, a koje su dogmatski dvojbene, neće se prikazivati na blogu Traditio Ecclesiae (http://tradikatolik.blogspot.com/)